Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Het ging alsnog bijna mis tussen Mitch en Iris na Temptation Island

'Begon te twijfelen of ik nog wel gelukkig was'

In de meest recente aflevering van Temptation Island: Love or Leave konden we zien hoe Mitch en Iris hun happy ending kregen. Mitch ging zelfs op één knie voor Iris en vroeg haar ten huwelijk. Echter, het had niet veel gescheeld of eenmaal terug in Nederland gingen de twee alsnog uit elkaar. Dat vertelt het stel bij Beach Bar van RTL.

Heftig

Na de opnames van het programma moesten Mitch en Iris natuurlijk nog een tijdje geheimhouden dat ze nog samen waren. "Je moet zo erg overal op letten", zegt Iris. "Je mag niks doen samen, je kan niet even samen naar de supermarkt. Dat is wel heftig voor je relatie."

Mitch is het daarmee eens. "Dat heeft heel veel effect gehad op onze relatie", vertelt Mitch. "Zoveel zelfs dat ik een tijdje terug begon te twijfelen of ik nog wel gelukkig was", vervolgt hij. Omdat ze niks samen konden doen 'raakten ze elkaar een beetje kwijt', legt Mitch uit.

Twijfels

Uiteindelijk gingen de twijfels bij Mitch weer weg toen hij de afleveringen terugkeek. "Bij het zien van de dreamdate dacht ik: 'Hoezo heb ik eigenlijk überhaupt getwijfeld over onze relatie?'" Het is gelukkig helemaal goedgekomen tussen de twee. Iris heeft Mitch naar eigen zeggen een poosje 'alleen gelaten.' "Ik moest even mijn gedachten op een rij zetten" zegt Mitch. Inmiddels is alles dus weer koek en ei tussen de twee en zijn ze happily verloofd.

Op Instagram zette Mitch Iris gisteren nog in het zonnetje en verklapte hij stiekem al wanneer de bruiloft op de planning staat.

"Ons avontuur eindigde in december 2022 en na 6 maanden wachten, mogen wij het eindelijk bekendmaken. WIJ ZIJN VERLOOFD!💍❤️ #zomer2024", luidde de caption. Volgend jaar kunnen we dus een wedding verwachten. Aahw!

Bron: Beach Bar, RTL | Beeld: Tom Cornelissen