Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zó gaat het nu met Mike en Evie na Temptation Island

Zijn de twee nog samen?

Voor Mike en Evie was het Temptation Island-avontuur van korte duur. De twee hadden al vrij snel hun antwoorden gevonden en gingen samen weer naar huis. Maar hoe gaat het nu, een paar maanden later, met het stel? Ze vertellen het zelf in de nieuwste aflevering.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave. 

Mike en Evie

Het was voor Mike en Evie niet de eerste keer dat ze meededen aan Temptation Island. Een paar jaar geleden deden ze allebei mee als single. Destijds vonden ze de liefde niet bij een van de koppels, maar wél bij elkaar. Sindsdien zijn ze heel gelukkig met elkaar. Toch besloten ze dit seizoen de ultieme relatietest aan te gaan door als koppel mee te doen. Hun verschil in kinderwens was daarvoor de belangrijkste reden.

Vragen beantwoord

Voor Evie is het al heel lang duidelijk: ze droom ervan om moeder te worden. Bij Mike lag dit heel anders, voor hem hoefde het namelijk niet zo nodig. Tijdens hun deelname kwam hij echter al snel tot andere conclusies, omdat hij besefte dat hij Evie ook kwijt kon raken. Dankzij de singles leerde hij dat het belangrijk is om te praten en het gesprek aan te gaan. De twee kregen hierdoor al snel antwoorden op hun vragen en dus mochten ze Temptation vroegtijdig verlaten.

Kinderwens

Maarre, hoe gaat het vandaag de dag eigenlijk met Mike en Evie? Zijn ze nog steeds samen en hoe zit het met die kinderwens? Halverwege de aflevering zien we het koppel weer terug. Hoe het na Temptation is gegaan moesten de twee lang stilhouden, maar vandaag kunnen ze het finally van de daken schreeuwen: ze zijn nog steeds samen! Daarnaast is Mike helemaal om en wil hij in de toekomst kinderen met Evie. Als het aan Evie ligt wil ze het liefst voor haar dertigste moeder worden, wat betekent dat ze nog zo'n zes jaar de tijd hebben. Eind goed, al goed!

Bron: Temptation Island, Love Reality | Beeld: Tom Cornelissen