Zien: Janice Blok deelt behind the scenes van De Tatta’s 2

Exciting!

Naast influencer en realityster, timmert Janice Blok ook hard aan de weg als presentatrice en actrice. Zo speelde ze onlangs al in de bioscoopfilm De Tatta’s en heeft ze ook een rol in deel twee van deze film bemachtigd. Enne, de opnames van De Tatta’s 2 zijn begonnen, zo kunnen we in de Instagram Stories van Janice zien.

Tweede film

Afgelopen december verscheen De Tatta’s in de Nederlandse bioscopen. Hierin zagen we onder meer Janice, Sinan ErogluOussama Ahammoud, Marouane Meftah, Chris TatesJohn Buijsman, Hassan Slaby, Leo Alkema en Leonie ter Braak. De film was zo’n succes, dat een tweede deel slechts een kwestie van tijd bleek. En ja hoor, inmiddels zijn de opnames voor het vervolg gestart.

“Ik begin vandaag met de opnames voor het tweede deel van de bioscoopfilm De Tatta’s“, vertelt Janice in haar Instagram Stories. De influencer deelt vervolgens beelden vanuit de visagie en geeft ons een kleine sneak peek van de eerste opnames. Dat belooft veel goeds!

Acteren

Janice droomt er al een tijd van om de acteerwereld in te gaan. Onlangs vertelde ze nog aan RTL Boulevard hoe het balletje voor haar is gaan rollen. “Ik heb mijn hele leven al theater gedaan en talloze theater en acteeropleidingen gedaan, maar ik kreeg zo vaak ‘nee’ te horen”, vertelt Janice. “Ik heb echt heel veel audities gedaan en ik kreeg eigenlijk altijd te horen ‘Ja je bent, goed, maar je bent niet wat we zoeken’. Daar was ik zo klaar mee en toen ben ik eigenlijk mijn acteerervaring naar online gaan vertalen. En daar werd het wel gewaardeerd”, aldus Janice. Uiteindelijk heeft haar harde werk als content creator alsnog uitgepakt en werd Janice dus gevraagd voor De Tatta’s

Wanneer kunnen we de tweede film in de bios verwachten? “Deel 2 komt als ik het goed heb 24 december in alle bioscopen”, aldus Janice. Oeh!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld, Instagram @janiceblok

Laatste nieuws