Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Janice Blok deelt eerlijke foto op social media

'Just a daily reminder dat het normaal is dat je lichaam kan transformeren', aldus de beauty.

Dat Janice Blok er vaak uitziet om door een ringetje te halen, dat is een ding wat zeker is. En hoewel de beauty vaak genoeg mooie kiekjes van zichzelf deelt, is ze ook altijd erg eerlijk geweest als het gaat om haar uiterlijk. Zo deelde ze recent nog twee totaal verschillende – maar eerlijke – foto's op social media.

Eerlijke foto's

"Op de eerste foto zie je mijn lichaam en op de 2e foto zie je ook... mijn lichaam ❤️", begint Janice haar verhaal op Instagram. "Dit is soms letterlijk hoe ik me in de ochtend vs. avond voel en eruit zie."

"Just a daily reminder dat het normaal is dat je lichaam kan transformeren, dat het okay is om niet altijd slank en "droog" te zijn en dat je van sommige producten of na een groot/vol bord eten, nou eenmaal een opgeblazen gevoel kunt krijgen."

Ze gaat verder met: "Je bent mooi zoals je bent, eet gezond, maar gun jezelf vooral af en toe kleine treats en blijf lekker in beweging. Dan! Moet het allemaal goedkomen.. 😌 #love."

Reacties

In de reacties stroomt het vol van positieve berichten van volgers en vrienden. "Hele goeie post topper 👏🏆🙏", schrijft René Spoelstra onder de foto. "Op de eerste foto een geweldige vrouw en op de 2e foto... Een geweldige vrouw 🤗", reageert iemand. Anderen reageren met: "Zo de realiteit dit" en "👏👏 heel fijn dat je dit deelt."

Bron: Instagram @janiceblok | Beeld: NL Beeld, Instagram @janiceblok