Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hoe leuk! Janice Blok gaat in déze bioscoopfilm spelen

Janice heeft een nieuwe rol te pakken.

Premiere De Tatta's

Naast influencer en realityster, timmert Janice Blok ook hard aan de weg als presentatrice en actrice. Zo speelde ze onlangs al in de bioscoopfilm De Tatta's en heeft ze nu opnieuw een rol te pakken in een Nederlandse film!

Acteren

Janice droomt er al een tijd van om de acteerwereld in te gaan. Onlangs vertelde ze nog aan RTL Boulevard hoe het balletje voor haar is gaan rollen. "Ik heb mijn hele leven al theater gedaan en talloze theater en acteeropleidingen gedaan, maar ik kreeg zo vaak 'nee' te horen", vertelt Janice. "Ik heb echt heel veel audities gedaan en ik kreeg eigenlijk altijd te horen 'Ja je bent, goed, maar je bent niet wat we zoeken'. Daar was ik zo klaar mee en toen ben ik eigenlijk mijn acteerervaring naar online gaan vertalen. En daar werd het wel gewaardeerd", aldus Janice. Uiteindelijk heeft haar harde werk als content creator alsnog uitgepakt en werd Janice dus gevraagd voor De Tatta's.

Expeditie Cupido

Inmiddels staat er dus een volgende film voor Janice op de planning en heeft ze een rol in de aanstaande bioscoopfilm Expeditie Cupido. Deze film gaat over reality-tv: wanneer de opnames van het romantische reality-programma Expeditie Cupido op een tropisch eiland geteisterd worden door een orkaan, moeten de hitsige deelnemers en klagende crewleden samenwerken om écht te overleven. Terwijl de orkaan over hen heen raast en het leven voor en achter de schermen zich met elkaar vermengen, komt ieders ware aard naar boven. Want wat speelt er zich nou écht af wanneer de camera is gestopt met draaien? Met een knipoog naar de bekende reality-shows neemt het team van Expeditie Cupido ons vol verlangen mee op een sensueel avontuur vol liefde, afgunst, oppervlakkigheid, teamwork en vriendschap.

De cast

De cast bestaat uit Leo Alkemade, Carré Albers, Ilse Warringa, Gover Meit, Janice Blok, Achraf Koutet, Victor Löw, Jolijn Henneman, Moïse Trustfull, Lamara Strijdhaftig, Alkan Cöklu, Bertrie Wierenga, Robbert Bleij, Nick Golterman, Shane Redondo en Tom van Kessel. Niels Oosthoek maakt zijn acteerdebuut.

De film komt naar verwachting in het voorjaar van 2024 in de bioscopen.

Bron: WW Entertainment | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • 21-12-2022, Amsterdam, NLD. Premiere De Tattas. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers