MAFS-Sonny en Dylan onthullen of ze een kinderwens hebben

De heren zijn onlangs vader geworden, maar niet van een baby...

Vorig jaar gaven Sonny en Dylan elkaar in Married at First Sight het ja-woord zónder elkaar te kennen, en met succes: de mannen zijn namelijk nog altijd happily together. Maar hoe zit het eigenlijk met hun toekomstplannen? Aan Shownieuws deden de heren hun verhaal.

Kattenvaders

Sonny vertelt dat hij en Dylan onlangs al vader zijn geworden – van een kat. Maar hebben de twee eigenlijk ook een kinderwens? “We zijn sinds kort kattenvaders geworden. Maar, nee we hebben geen kinderwens, allebei niet”, onthult het koppel. Sonny voegt toe dat hij eigenlijk nooit een kinderwens heeft gehad. “Het is wel fijn dat we het allebei niet hebben.”

Afgelopen seizoen

Hoewel Sonny en Dylan zelf de liefde van hun leven hebben gevonden in Married at First Sight, zagen ze toch minder succesverhalen in het laatste seizoen van het programma. “Carlo en de experts deden in die slotscène net alsof dit het allerbeste seizoen ooit was. Met vier koppels die getrouwd blijven”, zei Sonny daarover. “Een beetje bullshit, natuurlijk. Want dat klinkt allemaal veel spannender dan het was, weten we nu. Twee van die koppels zijn alweer uit elkaar en van de andere twee weten we het nog niet.”

Geheime relatie

Anyhow, de heren zijn natuurlijk ontzettend dankbaar dat het avontuur hen bij elkaar heeft gebracht – al was dat in het begin best lastig. Sonny en Dylan vertelden onlangs in Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker nog dat ze hun relatie de eerste zeven maanden geheim moesten houden. “Als ik hier in Dordrecht was, dan moest hij binnen zitten. En als ik in Emmen was, dan moest ik binnen zitten”, zei Sonny daarover. Inmiddels is die tijd voorbij, en kunnen de mannen van de daken schreeuwen dat ze verliefd zijn. Cute!

Bron: Shownieuws, Love Reality | Beeld: Married at First Sight

Laatste nieuws