Grijp je kans! Singles kunnen zich nu aanmelden voor MAFS: Match or Mistake

Dit is je kans!

Goed nieuws voor fans van Married At First Sight: Match or Mistake, het populaire programma komt binnenkort namelijk terug. Enne, dit is vooral goed nieuws voor alle singles die op zoek zijn naar de ware, want je kun je nu opgeven voor het liefdesexperiment.

MAFS

Fans van Married At First Sight hebben net een aantal weken kunnen genieten van een regulier MAFS-seizoen, maar kunnen zich nu dus weer gaan opmaken voor een nieuw seizoen van Match or Mistake. Voor dit seizoen moeten we nog iets langer wachten, maar dat het er gaat komen is zeker. Videoland is namelijk op zoek naar singles die ‘hét liefdesavontuur van hun leven’ willen aangaan.

Oproep

Op Instagram deelde de streamingdienst een tijdje geleden al een oproep waarin ze singles opriepen om zich aan te melden. “Alle singles van Nederland: dit is dé kans”, klinkt het. “Married At First Sight: Match or Mistake komt terug. In dit spectaculaire groepsexperiment zoeken experts speciaal voor jou een perfecte partner en bouw je samen aan een mooie toekomst”, luidt de uitleg over het programma. “Meld je nu aan en ontdek zelf: is jouw match inderdaad een match? Of een mistake?”

Aanmelden

Ben jij vrijgezel en durf jij het aan? Dan kun je je nu aanmelden via deze link. Je komt dan terug bij het aanmeldformulier, waarop je een aantal dingen moet invullen. Zo moet je natuurlijk je persoonlijke gegevens delen, maar ook wordt er uitgebreid gevraagd waar je naar op zoek bent.

Het verschil met de reguliere MAFS-seizoenen, is dat koppels in Married At First Sight: Match or Mistake meer gezamenlijk optrekken. Deze versie heeft meer weg van de Australische variant, en zorgt voor veel meer drama en sensatie. Tot nu toe heeft het in Nederland geen koppels opgeleverd, maar wellicht komt daar volgend seizoen verandering in!

Bron: Videoland | Beeld: MAFS

Laatste nieuws