MAFS-Sonny en Dylan over afgelopen seizoen: ‘Klinkt spannender dan het was’

'Ze doen net alsof dit het allerbeste seizoen ooit was'

Sonny en Dylan deden vorig jaar mee aan Married at First Sight en zijn nog altijd happy together. Na hun eigen succesverhaal, konden ze dit jaar samen op de bank genieten van een nieuw seizoen. In gesprek met Veronica Superguide vertelt het stel wat ze van dit MAFS-seizoen vonden.

Beste seizoen ooit?

Helaas zit ook dit seizoen van Married at First Sight er alweer op, maar gelukkig kunnen we nog wel volop terugblikken – en dat is ook precies wat Sonny en Dylan doen. In de allerlaatste aflevering viel het stel namelijk iets op. “Carlo en de experts deden in die slotscène net alsof dit het allerbeste seizoen ooit was. Met vier koppels die getrouwd blijven”, zegt Sonny. “Een beetje bullshit, natuurlijk”, vindt hij. “Want dat klinkt allemaal veel spannender dan het was, weten we nu. Twee van die koppels zijn alweer uit elkaar en van de andere twee weten we het nog niet.”

Geslaagde matches

Ook Dylan vindt deze uitspraak wat overdreven. Toch heeft hij het idee dat er iets gebeurde tussen de stellen. “Dat vier koppels besloten om toch getrouwd te blijven, wil zeggen dat die matches wél geslaagd waren”, stelt hij. “Er is toch sprake geweest van een – soort van – relatie. Dat het uiteindelijk alsnog misgaat, kan ook in het normale datingleven gebeuren”, vindt Dylan. “Het is voor een beperkte periode wél goed gegaan, wil ik er maar mee zeggen.”

Geheime relatie

Vorig jaar vonden Sonny en Dylan zelf de liefde in het populaire programma. In Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker vertelden ze onlangs nog dat ze hun relatie de eerste zeven maanden geheim moesten houden – en dat was niet altijd makkelijk. Ze konden toen alleen maar thuiszitten. “Als ik hier in Dordrecht was, dan moest hij binnen zitten. En als ik in Emmen was, dan moest ik binnen zitten. Het was: óf hij was buiten, óf ik was buiten voor boodschappen of winkels. Dus het is best wel heftig geweest”, vertelt Sonny. In die zeven maanden hebben ze elkaar dan ook goed leren kennen. “Omdat je áltijd op elkaars lip zit”, aldus de tortelduifjes.

Bron: Love Reality, Veronica Superguide, Grazia archief | Beeld: Married at First Sight 

Laatste nieuws