Babynieuws! Deze MAFS-deelneemster is in verwachting van een kindje

Na een tegenvaller in Married at First Sight vond ze tóch nog de liefde van haar leven.

Hoewel Married at First Sight haar geen nieuwe vlam opleverde, vond Milly Scheel uiteindelijk wel de liefde bij een man buiten het programma. En inmiddels is er nóg iets moois op haar pad gekomen, want de MAFS-deelneemster is zwanger!

Recap

Mocht je nog helemaal in de verhaallijnen van Nicole en Martijn van het afgelopen seizoen zitten en heb je géén idee wie Milly is: even een kleine recap. Milly deed in 2018 mee aan Married at First Sight, en trouwde daarin met Joost. Tijdens het programma leek het goed te gaan tussen de twee, maar na afloop besloot Joost toch de stekker eruit te trekken. Milly deed toen een tweede poging in MAFS: Second Chance, maar vond ook daar niet de liefde.

Herfstbaby

In augustus vorig jaar maakte Milly bekend dat ze eindelijk de liefde van haar leven tegen het lijf was gelopen (drie keer is scheepsrecht!). En nu, nog geen jaar later, blijkt de MAFS-deelnemer dus zwanger te zijn. “Baby Bos on the way ❤️”, schrijft ze op Instagram bij een foto waarop zij en haar lover de foto van de eerste echo vasthouden. “Ons grootste avontuur begint in Oktober 2023”, voegt ze eraan toe.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Milly Scheel (@millymip)

Milly is inmiddels veertien weken zwanger, en wordt vermoedelijk dit najaar dus voor het eerst moeder. Namens Grazia natuurlijk van harte gefeliciteerd!

Bron: Love Reality, RTL Boulevard | Beeld: Married at First Sight, Instagram @millymip

Laatste nieuws