Oeh: Esmee Cox deelt juicy detail over Love Island

'Ik heb gehoord dat...'

Love Island-winnares Esmee Cox was onlangs te gast bij het online RTL-programma Realitea, wat gepresenteerd wordt door niemand minder dan Fawry not Sawry. Hierin vertelde ze onder andere over haar band met ex-vriend Job Stevens en over haar datingleven. But that’s not all! De brunette liet namelijk ook wat juicy details los over Love Island. Enne, dat ging er soms heet aan toe onder de lakens!

Camera’s

De beauty geeft in de aflevering toe dat ze in het begin wel moeite heeft gehad met de camera’s. In tegenstelling tot Big Brother-kandidaat Kitty, die ook was aangeschoven bij Fawry. “Je hebt zelfs op de wc en in de douche camera’s hangen. Dus dan zat ik daar op de wc zo van ‘hai’, omdat je weet dat er vijftien mensen mee aan het kijken zijn. Dus toen ik eruit kwam vond ik het ook heel gek en was ik nog steeds om me heen aan het kijken”, aldus Esmee.

Toch hadden, volgens de Brabantse, sommige deelnemers daar totaal geen moeite mee. “Het blijkt dat daar wel gewoon seks is, maar in mijn seizoen is er geen seks geweest. Maar ik heb wel gehoord dat in het laatste seizoen er wél seks is geweest dat niet is uitgezonden.” Wait, what? Toch laat Esmee verder niets los en zullen we dus altijd met grote vraagtekens blijven zitten. Sad!

Band met ex-vriend

In de aflevering praat Esmee ook openhartig over haar band met ex-vriend Job. De twee wisten namelijk in 2021 het programma te winnen, maar niet veel later besloot het stel een punt achter hun relatie te zetten. “Ik denk dat ik altijd om hem blijf geven. Ik zal altijd van hem blijven houden. Kijk: ik ben wie ik nu ben doordat ik hem ben tegengekomen in m’n leven. Alleen, ik heb dat stukje wel afgesloten. Het is wel zo van: ‘Jij wilde mij niet meer? Dan ga ik ook door’.” En zo is het!

Daten

En dat de knappe brunette door is gegaan met haar (liefdes)leven, komt beetje bij beetje naar voren in de video. Als Fawry aan haar vraagt hoe het nu in de liefde gaat, wordt Esmee een beetje verlegen. “Dat hou ik helemaal voor mezelf”, lacht ze. (…) “Ik vermaak me prima”, laat ze weten.

Toch blijft Fawry doorvragen over haar liefdesleven en laat ze tóch een klein beetje los. “Het is nog pril. Je wil niet meteen dat er ‘zo’n ding’ van gemaakt wordt. (…) Ik doe gewoon lekker m’n ding.”

Bron: RTL Boulevard, Realitea | Beeld: Love Island

Laatste nieuws