Love Island-sterren Esmee en Joan vertellen openhartig over hun vorige relaties

'Je zit daar in een bubbel.'

Love Island-sterren Joan Pronk en Esmee Cox wisten beide de liefde te vinden in het programma en er met de winst vandoor te gaan. Helaas liepen deze relaties na het programma stuk, maar wisten de twee besties elkaar wél te vinden. Deze week zaten de twee vriendinnen bij YouTuber Nick Eshuis in de auto, waar hij hen eens goed uithoorde.

Break-up

Natuurlijk kon Nick het niet laten om aan Joan en Esmee te vragen hoe het komt dat de relaties met hun Love Islandlovers uiteindelijk niks zijn geworden. En hoewel het nooit leuk is om het te hebben over een break-up, praatten beide dames hier openhartig over met de YouTuber.

Esmee en Job

Als Nick tegen Esmee zegt dat zijn verwachtingen van haar relatie met ex-vriend Job Stevens erg hoog waren, lijkt ze dat in eerste instantie te snappen. “Het is nu ongeveer een half jaar uit denk ik. Aan het begin zaten we echt op een roze wolk, alles was superleuk. Alleen, daar zit je echt in een bubbel. Thuis moet je iemand écht opnieuw leren kennen”, legt ze uit.

“Aan het begin matchte dat echt heel erg goed, alleen is er op een gegeven moment een switch gekomen bij hem, waardoor hij mij meer als een vriend begon te zien.” Wel laat Esmee weten dat ze daar uiteindelijk ook vrede mee had. “Ik wil iemand die honderd procent voor mij gaat”, waarop Nick en Joan laten weten dat ze dat ook echt verdient.

Joan en Mert

Daarna voelt Nick Joan ook nog eens goed aan de tand over haar relatie met ex-vriend Mert Okatan. “Jullie zitten eigenlijk in hetzelfde schuitje”, stelt hij. “Ja, eigenlijk wel”, antwoord Joan. “Ik vond Mert echt een klein kind, bij jou hoort echt een man, zoals Niek (huidige vriend red.)”, geeft Nick toe. “Ja, daarom is het ook zo gelopen”, vertelt Joan.

“Je zit daar in een bubbel en bent verliefd. Dan kom je thuis en dan leer je iemand echt kennen, ja… We hebben het een jaar lang geprobeerd, maar op een gegeven moment, ja… Als het er niet in zit, dan zit het er gewoon niet in”, vervolgt ze.

Relaties en daten?

Joan is op dit moment super gelukkig met haar vriend Niek Marijnissen – die we kennen van De Bachelorette. Esmee laat weten op dit moment wel af en toe te daten voor de gezelligheid, maar ook de focus op zichzelf te leggen. You go girls!

Bron: YouTube (Nick Eshuis) | Beeld: YouTube (Nick Eshuis), BrunoPress

Laatste nieuws