Esmee Cox onthult: ‘Nog goede vrienden met Job’

Ook is ze weer aan het daten.

Hoewel Love Island-sterren Esmee Cox en Job Stevens het programma in 2021 wisten te winnen, hield de relatie in de buitenwereld helaas geen stand. Sad! In het online-programma Realitea met gastheer Fawry Not Sawry, is de knappe Esmee te gast om te praten over de band die ze nu met haar ex-vriend heeft.

Liefdesverdriet

Naar eigen zeggen heeft Esmee ‘echt heel veel liefdesverdriet gehad’. “Ik heb dat niet altijd geuit, omdat ik het niet altijd wilde laten zien.” Zo zei de beauty ook tegen zichzelf dat ze sterk moest blijven. “Maar, ik ben er nu wel écht overheen.” Let’s go girl!

Wel onthult Esmee dat ze toentertijd echt dacht dat Job de liefde van haar leven was. Dat de relatie aan een einde kwam was daarom ook zeker niet de keus van de brunette. “Hij zei dat zijn gevoel minder werd”, aldus Esmee.

Vrienden

Toch zijn de twee nog wel goede vrienden van elkaar en worden regelmatig nog samen gespot. “We zijn gewoon vrienden”, reageert de beauty. Toch is Fawry nieuwsgierig of die gevoelens niet weer terugkomen nu ze vrienden zijn. “Dat is een lastige vraag, Fawry”, lacht de brunette zenuwachtig.

“Ik denk dat ik altijd om hem blijf geven. Ik zal altijd van hem blijven houden. Kijk: ik ben wie ik nu ben doordat ik hem ben tegengekomen in m’n leven. Alleen, ik heb dat stukje wel afgesloten. Het is wel zo van: ‘Jij wilde mij niet meer? Dan ga ik ook door’.” En zo is het!

Daten

En dat de knappe brunette door is gegaan met haar (liefdes)leven, komt beetje bij beetje naar voren in de video. Als Fawry aan haar vraagt hoe het nu in de liefde gaat, wordt Esmee een beetje verlegen. “Dat hou ik helemaal voor mezelf”, lacht ze. (…) “Ik vermaak me prima”, laat ze weten.

Toch blijft Fawry doorvragen over haar liefdesleven en laat ze tóch een klein beetje los. “Het is nog pril. Je wil niet meteen dat er ‘zo’n ding’ van gemaakt wordt. (…) Ik doe gewoon lekker m’n ding.”

Bron: Realitea | Beeld: Love Island

Laatste nieuws