Zien: zo zag Islander Job er vroeger uit

We vonden een aantal oude kiekjes van de handsome single.

Kijkers van het gloednieuwe seizoen Love Island hebben inmiddels al kennis gemaakt met Islander Job. De handsome deelnemer werd in de eerste aflevering door Esmee al omschreven als 'een parel' en ze kon haar ogen niet van hem afhouden. Maarre, hoe zag Job er vroeger eigenlijk uit?

Hard to get

De 23-jarige Job maakte zijn intrede in de Love Island-villa omdat hij naar eigen zeggen de ware nog niet heeft gevonden. Hoewel hij graag onder de mensen is, houdt van een praatje en regelmatig op feestjes verschijnt, is hij de vrouw van zijn dromen nog niet tegengekomen. Aan Videoland wist de Islander te verklappen dat zijn voorkeur uitgaat naar een knappe, intelligente blondine met ambities. Daarnaast heeft Job nóg een belangrijke eis: de dame is kwestie moet hard to get zijn.

Foto uit de oude doos

Job verdient momenteel zijn geld aan modellenwerk. En tja, dat snappen we wel, want met de looks van de Islander zit het wel goed. Love Reality dook echter in de archieven om te bekijken hoe Job er vroeger eigenlijk uitzag. Benieuwd? Je bekijkt de foto's HIER.

Bron: Love Reality | Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws