EOTBDD’s Lynn over haatreacties: ‘Je blijft gewoon in zo’n negatieve spiraal’

In de podcast 'Haatcomments met' praat EOTBDD's Ayleen met EOTBDD's Lynn over online haatcomments.

Lees ook

In de allernieuwste podcast-aflevering ‘Haatcomments met‘, van EOTBDD’s Ayleen, is niemand minder dan EOTBDD’s Lynn te gast. Sinds haar deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch, is de blondine uitgegroeid tot een heuse influencer. En aangezien Lynn een spraakmakende deelnemer van het seizoen was, kan ze dus ook rekenen op een hoop negatieve haatcomments.

Viezer en sneaky

In de podcast laat Lynn weten dat ze door de haatreacties die ze online heeft gekregen, goed is na gaan denken over haar acties. Als ze dezelfde vraag aan Ayleen stelt, reageert de Twentse zoals we haar kennen: heerlijk nuchter. “Nee, als ik het nog over kon doen had ik het nog tien keer erger gedaan”, laat ze weten. “Ja, maar kijk jij vocht en ik loog”, reageert de Brabantse. “Ik was qua karakter viezer, sneaky.”

Blij

“Ik had praatjes en ik deed gewoon maar wat”, zegt Lynn. “Ja precies, als jij werd geslagen deed je gewoon niks terug”, reageert Ayleen. “Nee, maar ik ben oprecht blij dat ik niet terug heb geslagen”, vertelt de blondine. “Ik had mezelf niet zwart voor m’n ogen terug willen zien op televisie. Daar ben ik wel echt blij mee.”

Haatreacties

Daarnaast laat de blondine weten dat ze haatreacties niet leuk vindt om te lezen, maar dat ze wist dat het eraan zat te komen na haar deelname. “Ik zeg je eerlijk, in het begin kreeg ik meer haatreacties, en ik zei dat het me niks deed. Maar op een gegeven moment kreeg ik zoveel, dat ik ze ging lezen en toen dacht ik wel: oké, ik denk dat het me wel wat doet’.”

Als Ayleen vraagt aan Lynn waarom het haar wat doet, reageert ze: “Gewoon die negatieve vibe, je blijft gewoon in zo’n negatieve spiraal.” Toch maken de haatreacties de blondine niet onzeker. “Ik heb volledig schijt nu, en dan heb ik zoiets van ‘ja zeg maar’. Ik vind het ook heel triest dat mensen hun dag beter moet worden door een haatreactie onder mij te zetten.” En zo is het, you do you Lynn!

Bron: YouTube | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook