EOTBDD’s Lynn over toekomstplannen

Aha!

Lees ook

Sinds Lynns deelname aan Ex on The Beach: Double Dutch is ze uitgegroeid tot een heuse influencer. Veel van haar followers zijn nieuwsgierig naar haar privéleven en daarom houdt Lynn regelmatig een Q&A op Instagram. Onlangs konden haar volgers haar weer al hun prangende vragen stellen, en vertelde de realityster meer over haar toekomstplannen.

Vraag maar raak

Lynn had wel weer zin in een vragenrondje en gaf haar volgers dan ook de mogelijkheid om vragen naar haar te sturen. Zo is iemand benieuwd naar wat Lynns doelen in het leven zijn.

“Ik wil heel graag verder met social media en tv. Op het gebied van gezondheid en sport wil ik nog veel leren. Zo ga ik starten met een personal trainer-cursus. Verder heb ik zakelijk veel plannen, maar ik zeg altijd: deel je plannen nooit, maar je resultaten.”

Afvallen

Lynn had een aantal jaar geleden een ander figuur dan nu. De realiyster besloot keihard te trainen, en werd dol op fitness en kickboksen. Toch is iemand benieuwd of Lynn af wilde vallen omdat ze commentaar kreeg van anderen.

“Nee, ik heb het honderd procent voor mezelf gedaan. Ik heb zo vaak commentaar gekregen, maar dat ging het ene oor in en het andere oor uit. Toen ik het zelf echt wilde, en de knop omzette, is het gelukt. Ik ben ook van mening dat je het voor jezelf moet doen. Anders werkt het niet en ga je je draai er niet in vinden.”

Aangezien Lynn meer met gezondheid wil doen, geeft ze ook aan dat ze eraan zit te denken om healthy recepten op TikTok of YouTube te delen. Dat zien wij wel zitten, Lynn!

Bron: Instagram lynnraymakers | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook