EOTBDD’s Romée over vriendschap met Ayleen: ‘We hebben echt veel aan elkaar gehad’

Maar spreken de dames elkaar nog steeds veel?

Tijdens hun deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch waren kandidaten Romée en Ayleen onafscheidelijk. De opnames van het programma vonden inmiddels alweer een tijdje geleden plaats, maar hebben de dames nog steeds goed contact? 

Vriendschap

In de nieuwste aflevering van #MACDATE is niemand minder dan Romée te gast. Samen met host Nick Eshuis blikt ze terug op haar tijd in EOTBDD en vertelt ze meer over hoe haar contact met Ayleen nu is. “Ik kon het heel goed vinden met Ayleen”, vertelt Romée. 

Host Nick is vervolgens benieuwd of de twee nog steeds heel hecht zijn. “Ik moet zeggen dat we elkaar echt heel weinig zien. We wonen ten eerste ver van elkaar. Ten tweede: als ik vrij ben – en dat is al bijna nooit – is zij niet vrij, en andersom”, deelt de realityster. Hoewel de twee weinig tijd hebben om af te spreken, is het contact tussen de dames wel heel goed. “We spreken elkaar gewoon regelmatig en dat is altijd goed. We zien elkaar alleen minder, en dat is ook k*t”, vindt Romée. “We lopen elkaar gewoon heel vaak mis.” 

Deelname EOTBDD 

Romée omschrijft de opnames van EOTBDD als een gezellige, maar chaotische tijd. Ook boterde het niet altijd tussen haar en een paar andere deelnemers. Gelukkig kon ze dan altijd steun vinden bij Ayleen. “Ayleen was daar ook echt wel mijn maatje. Ik heb daar heel veel aan Ayleen gehad. We waren dan wel samen terror, maar ik had wel altijd iemand om op terug te vallen.” Awh!

Hoewel Romée al met al terugkijkt op een leuke tijd bij EOTBDD, zou ze niet nog een keer mee willen doen aan het programma. “Het was wel leuk, maar ik vond het leuk voor één keer”, deelt de blondine. “Reality vind ik heel leuk, maar ik zou niet twee keer aan hetzelfde (programma, red.) mee willen doen.” Duidelijk. 

Bron: #MACDATE, Nick Eshuis Beeld: MTV 

Laatste nieuws