EOTBDD-Taier en Lakeisha over samenwonen: ‘Er zijn al plannen’

Het koppel doet een boekje open over hun relatie.

Dat Taier en Lakeisha twee smaakmakers van het meest recente seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch waren, weten we allemaal. Van officiële relatie, naar praten over huwelijksplannen, naar… samenwonen? In gesprek met Nick Eshuis deelt het koppel alle details over hun toekomstplannen.

Aan de tand voelen

Na het bezoekje aan de McDrive, is het weer tijd voor Nick om zijn gasten ouderwets aan de tand te voelen. Zo waren dit keer EOTBDD’s Taier en Lakeisha aan de beurt. De twee ontmoetten elkaar tijdens het programma en begonnen langzamerhand gevoelens voor elkaar te krijgen. Cute! Maar, hoe gaat het nu met de twee? En wonen ze inmiddels al samen?

Samenwonen

De twee laten in het interview weten dat ze beiden nog bij hun moeders wonen. Als Nick vraagt of ze op zichzelf willen gaan wonen reageert Lakeisha: “Ja samen”, waarop Taier zegt: “Er zijn al plannen om met elkaar te gaan wonen.” Ahw! Nick antwoord enthousiast op de twee, waarop Taier grapt: “Elke dag feest bij ons!” Wanneer de twee officieel gaan samenwonen, laat het stel nog achterwege. We zullen hun Instagram dus goed in de gaten moeten houden!

Moeders

Ook vertelde het stel over de reacties van hun moeders toen ze beiden vertelden een relatie te hebben met een vrouw. “Ik heb altijd gehad dat mijn moeder heeft gezegd dat ik moet doen waar ik gelukkig van word”, laat Taier weten. “Mijn moeder zegt gewoon ‘je moet doen wat je wil en waar je gelukkig van wordt’, ze vond het gewoon leuk”, vervolgt Lakeisha. “Altijd als ik dingen plaats van ons, dan plaatst zij het zelf ook.” Ahw, we love a supporting mom!

Bron: YouTube Nick Eshuis | Beeld: Instagram Taier en Lakeisha

Laatste nieuws