Cute! Met dit lieve gebaar maakte EOTBDD’s Taier het officieel met Lakeisha

Awh!

In de laatste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch zagen we iets opbloeien tussen Taier en Lakeisha. In de villa spatten de vonken eraf tussen de twee dames en ook tijdens hun date ging het er gezellig aan toe. Beide dames gaven aan elkaar wel te zien zitten en elkaar beter te willen leren kennen. Het duo vertelt hoe ze hun relatie officieel maakten na EOTBDD.

‘Niet verwacht’

Met een lieve foto op Instagram bevestigden de girls gisteren hun relatie. In een aflevering van RUMAGTV vertellen de twee over hoe het na EOTBDD verder tussen hen verliep. Taier geeft aan dat ze vrouwen altijd al wel interessant vond. “Maar dat ik echt gevoel zou kunnen krijgen voor een vrouw, dat had ik niet verwacht”, vertelt zij.

Officieel

Na het realityprogramma spraken de twee steeds vaker met elkaar af. “We lagen in bed en we hadden gedronken, dus toen zei ik: ‘Is het nou officieel?'”, vertelt Lakeisha. Daar wilde Taier op dat moment niks van weten, door de manier waarop. Lakeisha wilde toch graag weten wat er tussen hun twee speelde, want ze wist telkens niet wat ze tegen mensen moest zeggen als ze ernaar vroegen.

Ring

Daarom bedacht Taier een super lief gebaar om hun relatie officieel te maken. “Toen heb ik een ring gehaald voor haar verjaardag en nadat we uit eten waren geweest, vroeg ik of ze officieel mijn vriendin wilde worden.” Awh!

Verschil

Dit is Taiers eerste relatie met een vrouw, dus waren de mannen van RUMAGTV wel benieuwd wat het verschil nou is. “Een vrouw is sowieso wat gevoeliger”, geeft de beauty aan. “Je weet bij jezelf wat je wel en niet leuk vindt, dus dan weet je ook bij de ander een beetje hoe dat zit. Je bent ook gelijk elkaars beste vriendinnen. Met een man heb je nog wel eens, laat mij maar lekker met de meiden weggaan, doe jij maar je ding. Wij zijn eigenlijk altijd samen, met vriendinnen ook en zo. Ja, dat is echt wel leuk.”

Bron: RUMAGTV | Beeld: Instagram Taier en Lakeisha

Laatste nieuws