Zien: EOTBDD’s Taier ondergaat cosmetische ingreep

De realityster heeft iets aan haar gezicht laten doen.

Hoewel Taier al in de derde aflevering haar entree maakte in Ex on the Beach: Double Dutch, is ze op de valreep nog één van de smaakmakers geworden van dit seizoen. Nu de serie is afgelopen, besloot de beauty om iets aan haar uiterlijk te laten doen.

Spectaculaire entree

Taier maakte in aflevering 3 van EOTB een spectaculaire entree. De beauty kwam binnen als extraatje, en nam ook meteen de titel ‘prinses van de villa’ over van Jennifer. De 22-jarige brunette noemt zichzelf een echte beautyqueen, maar heeft ook een stoer randje. “Ik ben het type dat wel van nageltjes, mooie haren, lipjes, kleding. Maar je kan met mij ook de hele andere kant op gaan en op de schietbaan gaan staan.”

Cosmetische ingreep

Nu het programma is afgelopen, heeft Taier een bezoekje gebracht aan een cosmetisch arts. Op TikTok kwamen we namelijk een video tegen waarin te zien is dat de realityster een behandeling ondergaat. Om precies te zijn gaat het om de Russian Method, waarbij haar lippen een spuitje krijgen. “Hierbij worden kleine micro injecties hyaluronzuur verticaal in de lip geïnjecteerd. Door deze micro spuitjes worden je lippen vol en mooi rond gevuld. Deze techniek verbreedt, lift en opent het liplichaam zonder dat je lip de projectie verliest”, valt te lezen op de website van Aesthetic Beauty Center.

Benieuwd naar het resultaat? Hieronder zie je het filmpje van de behandeling. Maar let op: als je niet tegen naalden kunt moet je deze video niet bekijken.

@degezichtskliniek

#russianmethod

♬ kang mang – Official Sound Studio

Liefde

Taier kwam naar Ex on the Beach voor lust, maar vond uiteindelijk de liefde. In de slotaflevering zagen we hoe de vonk oversloeg tussen haar en Lakeisha. Hoewel het voor Taier toen vooral nog om lust draaide, durfde Lakeisha al te stellen dat het voor haar liefde was. Eenmaal terug in Nederland hebben de ladies hun klik verder onderzocht. Enne, al snel bleek er veel meer in te zitten. “Na Ex on the Beach zijn we elke week samen geweest. Toen zijn er gevoelens tot stand gekomen”, deelt Lakeisha. “Op mijn verjaardag kreeg ik een ring van Taier en vroeg ze of we het officieel wilden maken.” De twee zijn nu nog steeds happily in love. Ahw!

Bron: TikTok @degezichtskliniek, Love Reality, Grazia archief |Beeld: MTV

Laatste nieuws