Oeh la la: EOTBDD-koppel Taier en Lakeisha over huwelijksplannen

De ladies doen een boekje open over hun toekomstplannen.

De liefde vinden in Ex on the Beach: Double Dutch? Dat gebeurt maar zelden. Tóch is het dit seizoen gelukt, want Taier en Lakeisha hebben elkaar helemaal gevonden na het programma. In de reünie-aflevering vertelden de lovebirds over hun toekomstplannen.

Elke week samen

In de slotaflevering van Ex on the Beach zagen we hoe de vonk oversloeg tussen Taier en Lakeisha. Hoewel het voor Taier toen vooral nog om lust draaide, durfde Lakeisha al te stellen dat het voor haar liefde was. Eenmaal terug in Nederland hebben de ladies hun klik verder onderzocht. Enne, al snel bleek er veel meer in te zitten. “Na Ex on the Beach zijn we elke week samen geweest. Toen zijn er gevoelens tot stand gekomen”, deelt Lakeisha. “Op mijn verjaardag kreeg ik een ring van Taier en vroeg ze of we het officieel wilden maken.” Ahw!

Eerste keer met een vrouw

Een relatie die ontstaat tijdens EOTB is al bijzonder, maar een romance tussen twee vrouwen is uniek. Ook voor Taier is haar kersverse liefde een nieuw hoofdstuk in haar leven, ze is namelijk nog nooit eerder verliefd geweest op een vrouw. “Ik heb al eerder met vrouwen gedatet, maar geen relatie gehad”, legt ze uit. “Ik had wel lust, vond het wel leuk met vrouwen, maar zag er geen toekomst in.” Maar met Lakeisha is dat een heel ander verhaal. “En toen werd het wel heel serieus”, aldus de beauty.

Wedding bells

De opnames van Ex on the Beach liggen alweer een paar maanden achter ons, maar Taier en Lakeisha zijn nog steeds happy together. Taier noemt het dan ook ‘heel bijzonder’ dat deze gevoelens zijn ontstaan tijdens het programma. “Ik ben wel echt serieus met haar”, laat ze weten. “Ik heb zin in alles wat er gaat gebeuren, zin in de toekomst.” Enne, over de toekomst gesproken. Lakeisha heeft nog een juicy aanvulling: “We hebben het wel eens over trouwen”, onthult ze lachend. Kunnen we binnenkort een EOTB-huwelijk verwachten? Let’s hope so! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram Taier en Lakeisha

Laatste nieuws