De Bachelors Merel reageert op roddels over haar en Thomas

Zo klinken er geruchten dat hun relatie nep is en dat Thomas vreemdgaat.

Lees ook

De geruchtenmolen draait de afgelopen tijd overuren over de relatie tussen De Bachelors Merel Beks en Thomas van der Vlugt. Zo zou Thomas nog volop met anderen aan het daten zijn en alleen bij haar blijven omdat hij een contract heeft getekend. Op TikTok maakt Merel op hilarische wijze korte metten met deze roddels.

Niet officieel

Het is inmiddels alweer even geleden dat Thomas van der Vlugt en Merel Beks de liefde bij elkaar vonden in De Bachelor. Hoewel de vonk tussen hen gelijk oversprong en hun connectie alleen maar sterker werd, hebben de twee nog niet officieel een relatie. Vorige maand liet Thomas aan &C weten dat ze nog ‘lekker aan het daten’ zijn, maar dat hij er nog niet vol in durft te springen. “Ik wil geen druk voelen dat het moet slagen. Ik rem mezelf bewust af. Je moet elkaar eerst goed kennen, vind ik.”

Ook Merel heeft geen haast er een label op te plakken, vertelde ze eerder deze maand aan LINDA. “We hebben elkaar in een bubbel leren kennen en zijn zo op elkaar ingespeeld, maar nog niet op het echte leven. We hebben ook nooit écht kunnen daten. Dat kan nu pas, nu het programma klaar is. Heel Nederland verwacht het misschien wel, maar wij willen niet zomaar in een relatie stappen.” Of dat wel gaat gebeuren? “Het heeft geen haast. Op een mooi en lief moment mag hij dat een keer vragen, haha.”

Rumour has it

De laatste tijd valt het volgers echter op dat Thomas en Merel niet veel meer van elkaar delen op Instagram. Er klinken dan ook volop geruchten dat er trouble in paradise is. Zo zou Thomas het ook met andere dames gezellig hebben en zou hun relatie eigenlijk gewoon nep zijn. Daarnaast zouden de tortelduifjes een punt achter hun ‘relatie’ hebben gezet, wat de reden zou zijn voor de social media break van Merel.

Deze roddels zijn ook Merel niet ontgaan. Om duidelijk te maken wat ze van deze rumours vindt, nam ze een hilarische video op. ✨Dingen die negatieve mensen zeggen na De Bachelor✨”, valt er te lezen terwijl we kijken naar een dansende Merel in haar tandartsjas. Vervolgens maakt ze korte metten met opmerkingen als ‘zijn jullie nog wel samen?’, ‘waarom exclusief en nog geen relatie?’, ‘hij heeft een 6 maanden contract getekend’, ‘hij gaat vreemd, je verdient iemand die 100% voor je gaat’ en ‘het is allemaal nep’. Ze sluit de video af met twee middelvingers en schrijft erbij: “Ik volg m’n hart en laat me niet gek maken ❤️” You go, Merel!

@beksiie

Ik volg m’n hart en laat me niet gek maken ❤️credits to @M I L L I E ⚡️ #debachelor #roddels

♬ original sound – KyleAndJackieo

Gelukkig kan Merel op veel steun rekenen van haar volgers. Zo regent het hartjes en hartoogjes onder de TikTok-video. “Jullie passen zo goed bij elkaar”, schrijft iemand. “Trek je d’r niets van aan, jullie zijn mega lief samen”, reageert een andere volger. En zo is het maar net!

Bron: TikTok Merel Beks | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook