Over déze onderwerpen raakten Thomas en Merel niet uitgepraat tijdens De Bachelor

De twee hadden meer dan genoeg gespreksonderwerpen.

The word is finally out voor Thomas van der Vlugt en Merel. Afgelopen week zagen we in de spannende finale van De Bachelor dat de presentator zijn laatste roos aan Merel gaf, omdat hij ‘verliefd is als nooit tevoren’. In een uitgebreid bericht op Instagram staat de beauty nu zelf ook stil bij de afgelopen maanden.

Verliefd en dolgelukkig

“Aaah ik mag het nu eindelijk delen!”, begint Merel haar post vol enthousiasme op Instagram. Bij een serie kiekjes van haar en Thomas vlak na de finale blikt ze terug op de bijzondere tijd in Mexico. “Ik mocht Mexico verlaten met Tho, mijn cheesy kaassoufflé, en wat was dat fantastisch! Verliefd en dolgelukkig! Het is echt onbeschrijfelijk. Kijk deze prachtige man dan!” Ahw!

Net als voor Maureen, was het laatste keuzemoment ook voor Merel zenuwslopend. “Ik heb nog nooit zoveel zenuwen gehad, waar ik altijd zo rustig en – naar het einde helemaal – zeker was van onze connectie, maakte ik me toch helemaal gek tijdens mijn wandeling naar Thomas”, geeft ze toe. “Ik was ervan overtuigd (door de goede acting skills van Frankie en productie) dat ik als eerste naar Thomas ging, en daar bereid je je dan op voor en je zet je muur weer op – zie mijn shock en error.” Gelukkig eindigde het avontuur voor Merel in een sprookje, en mocht ze de laatste roos in ontvangst nemen.

Niet ophouden met praten

Merel is niet alleen blij dat ze met de ‘knapste en mooiste man van Nederland’ naar huis mocht, ze heeft ook een heleboel dierbare vriendschappen overgehouden aan het avontuur. Dat Merel en Thomas een klik hadden, was al vanaf de allereerste bios-date duidelijk. Maarre, waar hebben de twee het zoal over gehad?  “We konden niet ophouden met praten over hockey, gesprekken over onze passie voor zeilen, reizen, date-diners, liefde voor vrijwilligerswerk, verkleedfeestjes, Harry Potter, totaal in shock zijn toen jij ‘wat vind je van Merel van der Vlugt?’ zei, onze avonturen, onzekerheden, dromen, hoe hard we werken om onze doelen te bereiken en hoe pittig dat soms was, kaas, familie, mexicano’s, vrienden, festivals, skikunsten en de toekomst”, soms ze op. “Het is te veel om allemaal op te noemen.” We kunnen wel stellen dat de twee niet snel uitgepraat raken!

Bevooroordeeld

Al met al kijkt Merel met een grote glimlach terug op De Bachelor. “Ik ben dan misschien bevooroordeeld maar ik vind dat Thomas het echt heel goed heeft gedaan: respectvol, lekker zichzelf, vol humor en flauwe grapjes en tegelijkertijd kwetsbaar en emotioneel – en dat gaat niet altijd over rozen. Ook voor mij is dat soms gek om te zien maar dat hoort er nou eenmaal wel bij. Om Thomas te quoten: ‘Je openstellen voor de liefde is moeilijk, maar wel het mooiste wat er is'”, sluit ze af.

Op de grote vraag of Thomas en Merel still together zijn krijgen we helaas nog geen antwoord. “Dat kunnen jullie volgende week bekijken in de Reünie!” We can’t wait! 

Bron: Instagram @merelbeks | Beeld: Jasper Suyk, Instagram

Laatste nieuws