Eindelijk duidelijkheid: zijn Thomas van der Vlugt en Merel nog samen?

We mogen het ein-de-lijk weten.

Lees ook

Na tig romantische dates, rozenceremonies, tranen, emotionele gesprekken en passionele zoenen is het Thomas van der Vlugt gelukt: hij vond de liefde. Thomas en Merel waren tijdens de finale-aflevering gek op elkaar, maar is dat gevoel er nog steeds?

Reünie-aflevering

We zaten er gister helemaal klaar voor: de reünie-aflevering van De Bachelor. De reünie-aflevering van het vorige seizoen (met Tony Junior) staat nog vers in ons geheugen gegrift, aangezien hier flink wat drama ontstond. Ergens hadden we het gevoel dat het deze keer een stuk liefdevoller zou zijn. En deze voorspelling bleek te kloppen…

‘Vlinders in mijn buik’

“Toen we klaar waren in Mexico voelde ik vlinders in mijn buik”, stelt Thomas in de reünie-aflevering. “Het avontuur was afgelopen, maar ik ging wel naar huis met een heel leuk meisje. Dat was de reden waarom ik hieraan begon, dus dat het gewoon gelukt was… Dat was natuurlijk fantastisch.” Ook Merel kon haar geluk niet op. “Ik was superblij dat hij voor mij had gekozen, al die zenuwen die ik voelde, waren in één klap helemaal weg”, stelt de beauty. En jawel, eenmaal in Nederland zette dit verliefde gevoel zich voort.

Dolverliefd

De twee zijn nog hartstikke gek op elkaar en zijn inmiddels al flink wat maanden samen. “Af en toe zit ik gewoon naar haar te kijken en dan denk ik: ze is gewoon heel knap en mooi. Dan geloof ik bijna niet dat ze van mij is, dat is nog een beetje onwerkelijk”, stelt Thomas over Merel. “Ik voel me heel fijn als ik met hem ben”, vult Merel aan. “En als ik niet bij hem ben, dan denk ik aan hem en wil ik vertellen hoe mijn dag is. Ik voel me heel gelukkig als ik met hem ben.” Awh!

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook