De Bachelors Merel kondigt grote verandering aan op Instagram

Ze heeft besloten het over een andere boeg te gooien.

Het is alweer bijna twee maanden geleden dat we zagen dat Merel Beks De Bachelor won. Ze wist het hart van Thomas van der Vlugt voor zich te winnen en keerde met hem terug naar Nederland. Haar deelname aan het programma leverde Merel veel bekendheid op, maar daar zit ze nu eigenlijk niet meer op te wachten…

Expres niet samen gespot?

Tijdens de reünie van De Bachelor zagen we Thomas en Merel naast elkaar stralen. Of de twee inmiddels nog samen zijn, is gissen: ze plaatsen amper foto’s en stories met/van elkaar op social media. Dit kan natuurlijk ook betekenen dat ze ervoor kiezen om hun relatie buiten de spotlights te houden. Ze hebben immers al een tijdje hun best moeten doen om niet overal gespot te worden, dus misschien zetten ze die trend wel voort. Who knows…

Andere focus

Iets wat we nu wél weten, is dat Merel niet zo blij wordt van alle aandacht die ze door haar deelname aan het programma krijgt. Gisteravond plaatste ze een bericht op haar Instagram Stories om iedereen te laten weten dat ze zich wat meer op de achtergrond zal houden. Ze wil zich namelijk focussen op haar opleiding tot tandarts, waar ze inmiddels bijna klaar mee is.

“Ik krijg zoveel berichtjes op een dag en ik merk dat ik door al die meningen en reacties mezelf uit het oog verlies”, schrijft de knappe brunette. “Je wilt reageren maar ook weer niet en dat ervaar ik als best zwaar. Dat is iets wat ik me de afgelopen week heb beseft.”

stories

Veel impact

Merel benadrukt in haar bericht dat ze heeft onderschat wat De Bachelor allemaal voor haar zou betekenen. “Het is niet te bevatten hoeveel impact (positief maar ook negatief) een realityprogramma op je hele leven heeft. En ik wil mezelf daarin terugvinden. Mijn passie is tandheelkunde en daar wil ik me op focussen, daar haal ik mijn geluk uit. Net zoals ik dat haal uit lieve fijne mensen om me heen.” Wijze woorden!

Bron: Instagram Merel Beks | Beeld: De Bachelor (Jasper Suyk), Instagram Merel Beks

Laatste nieuws