Bram Krikke en vriendin delen verdrietig nieuws

De twee zetten na drie jaar een punt achter hun relatie.

Lees ook

De geruchten gingen al langer, maar helaas zijn ze echt waar. Bram Krikke en zijn vriendin Didi Shanna hebben na een relatie van drie jaar een punt gezet achter hun relatie. Dit laten ze in een gezamenlijk bericht weten op Instagram.

Vrienden

“Helaas hebben wij na 3 jaar moeten besluiten dat we uit elkaar gaan”, laten Bram en Didi weten op Instagram. “Ondanks dat we van elkaar houden, en nog steeds enorm kunnen lachen met elkaar, hadden we niet meer die vonk en kwamen we eigenlijk tot de conclusie dat we een ander labeltje op onze relatie moeten plakken. Namelijk die van vrienden.”

Van ruzie is dan ook absoluut geen sprake, weten Bram en Didi te vertellen. “We hebben dit samen besloten, zonder verdere drama of boosheid!”

Steun

Onder de foto reageren veel bekende Nederlanders met hartjes om Bart en Didi te steunen in deze lastige periode. “Schatjes toch”, schrijft Britt Scholte. “Hou van jullie”, laat radio-collega Tom van der Weerd weten. Anderen schrikken behoorlijk van het verdrietige nieuws. “Shit man, die had ik niet aan zien komen”, schrijft iemand.

De Bachelor

Hoewel Bram en Didi nog maar net uit elkaar zijn, zien enkele volgers wel mogelijkheden voor Bram. “Dus de snor is weer op de markt”, schrijft komiek Ruben van der Meer. “Lekker! Gaan we nu samen achter de vrouwen aan?!”, stelt Dennis Schouten voor. Peter Pannekoek ziet Bram het liefst in een datingprogramma verschijnen: “Veel liefs en nu al zin in je deelname aan de Bachelor!”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook