Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Huh: hebben deze twee Prince Charming-deelnemers het bed gedeeld?

In het Italiaanse Il Palazzo deed dit gerucht de ronde.

Prince Charming

Na de kleine teaser in de vorige aflevering van Prince Charming hebben we een week lang in spanning afgewacht. Want welke twee mannen hebben in de villa het bed gedeeld? Nou, daar is nu eindelijk duidelijkheid over.

Roddels in de villa

Waar het in de teaser leek alsof er twee mannen in de villa het bed hadden gedeeld, bleek dit in de nieuwste aflevering toch niet helemaal juist. Zo zien we dat de mannen tijdens het ontbijt een behoorlijke discussie hebben.

"Er zijn nogal wat spanningen in het huis, daar loop ik de hele ochtend al mee rond", begint Jimmy in de vroege ochtend. "Ik kijk hierbij héél erg naar jou, Rick. Aangezien jij in de groep loopt te verkondigen dat ík een roddel over Jakop en Casper naar buiten heb gebracht."

Het bed gedeeld

Jimmy vervolgt zijn verhaal dat niet hij, maar juist Rick deze roddel in de wereld heeft gebracht. Om welke roddel het precies gaat? "De roddel ging dat Jakop en Casper sex zouden hebben gehad in hun kamer", onthult Jimmy vervolgens.

De rest van de mannen in de villa lijkt behoorlijk aangedaan, vooral omdat Jimmy het behoorlijk op Rick gemunt heeft. Het duurt dan ook niet lang tot Rick zich terugtrekt in zijn kamer om aan al het drama te ontsnappen.

Waar of niet waar

Maarre, of de gossips rondom Jakop en Casper waar zijn? Daarover heeft Jakop een duidelijke mening.

"Ik heb er niet zoveel over te vertellen, behalve dat het niet gebeurd is, dus het is knap dat het aan Casper en mij wordt gelinkt. Ook raakt het me niet zo, het raakt me eigenlijk helemaal niet. Dus voor mij is het geen onderwerp." Duidelijk!

Showbizz
  • Jasper Suyk
  • Videoland