doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Wauw: zó ziet Colin Bridgerton er in het echt uit

Zien: zó ziet queen Charlotte uit Bridgerton er in het echt uit

En hier kun je actrice Golda Rosheuvel van kennen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Golda Rosheuvel

Golda Rosheuvel is een van de actrices die een glansrol in Bridgerton wist te bemachtigen. Voor het kostuumdrama kruipt ze in de huid van niemand minder dan queen Charlotte en is ze regelmatig te zien met een oogstrelende pruik op. Maar hoe ziet Golda er in het echt uit?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Bridgerton

Liefhebbers van drama, kostuums en juicy roddels haalden hun hart op met Netflix’ hitserie Bridgerton. De serie volgt de high society in het negentiende-eeuwse Londen, met daarbij alle juicy roddels, rivaliteit, schandalen en knappe huwelijkskandidaten die je in een kostuumdrama hoopt te zien.

Lady Whistledown weet the ton met haar juicy roddels regelmatig op te schudden, en dat is ook queen Charlotte niet ontgaan. De rol van de koningin wordt door niemand minder dan de getalenteerde actrice Golda Rosheuvel gespeeld.

Bridgerton is niet het eerste kostuumdrama waar Golda in speelt. Zo mocht ze een paar jaar geleden de rol van Agnes op zich nemen in de film Lady Macbeth. Ook was ze te zien in de serie Silent Witness en had ze een rol in de miniserie Dead Boss.

Looks

Voor Bridgerton speelt Golda de rol van queen Charlotte. En bij deze rol horen veel verschillende pruiken. In een interview met Essence deed Golda onlangs uit de doeken wat haar favoriete pruiken zijn.

“Dat is helemaal geen moeilijke vraag. Ik heb twee favoriete pruiken. De pruik die ik droeg tijdens de tea party scène was zo mooi. Die hele look vind ik uitzonderlijk. En ik vind de natural one ook heel mooi, die donkere pruik. Die twee waren volgens mij briljant.”

Golda als queen Charlotte

Benieuwd hoe Golda er zonder de enorme pruiken van queen Charlotte uitziet? Bekijk het hieronder.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');