doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Wauw: zó ziet Penelope Featherington uit Bridgerton er in het echt uit

Wauw: zó ziet Eloise Bridgerton er in het echt uit

Ze is in het echt een stuk ouder dan haar Bridgerton-personage.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Eloise Bridgerton

Menig Netflixer heeft Bridgerton in één dag uitgekeken. Niet zo gek, aangezien de serie een kruising is van Downton Abbey en Gossip Girl, én omdat de cast uit tig talentvolle acteurs bestaat. Zo speelt Claudia Jessie de rol van Eloise Bridgerton.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Claudia als Eloise

Bridgerton is de nieuwe hit van Netflix. Niet zo gek dat er dan ook veel geruchten de ronde doen dat er zeker een tweede seizoen komt van de serie. Claudia is een van de actrices die ervoor zorgt dat Bridgerton een succes is. Voor het kostuumdrama kruipt zij in de huid van de slimme Eloise Bridgerton.

Bridgerton is zeker niet de eerste hitserie waar Claudia aan meewerkte. Zo was ze eerder al te zien in Line of Duty als Jodie en speelde ze de rol van Amelia Sedley in Vanity Fair.

Real life

Claudia is in het echt 31 jaar. Haar karakter in Bridgerton is zeventien jaar. Dat betekent dat Claudia in het echt zo’n veertien jaar ouder is dan haar personage Eloise.

Enne, in het dagelijks leven hijst Claudia zich niet elke dag in een oogstrelende japon. Ook heeft de actrice een heel ander kapsel dan haar Bridgerton-personage. Benieuwd hoe ze er in het dagelijks leven uitziet? Bekijk hieronder een paar beelden van de actrice.

Claudia Jessie
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');