Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zo zag Prince Charmings Jimmy er vroeger uit

Cute!

Jimmy

Jimmy Sebastiaan strijdt momenteel samen met een huis vol vrijgezelle heren om het hart van de knappe Chris in Prince Charming. Met zijn charmes en vrolijke lach is hij de eerste vier ceremonies glansrijk doorgekomen. Maarre, hoe zag mister handsome er vroeger eigenlijk uit? Wij vonden een kiekje uit de oude doos!

Little boy

Een vrolijk koppie met een flinke bos blond haar, dat heeft Jimmy al van kleins af aan. Op Instagram deelt hij namelijk een foto van zichzelf als kind. "When I was just a little boy", schrijft de realityster erbij. Op het kiekje draagt hij een (behoorlijk oversized) spijkerbroekje, met daarop een warme trui met rode en zwarte strepen. Cute!

Fun facts

In Prince Charming leren we de kandidaten steeds beter kennen, maar ook op social media vertellen ze steeds meer over zichzelf. Zo deed Jimmy onlangs een Q&A op zijn Instagram Stories. Hierin deelde hij een aantal fun facts over zichzelf, voordat mensen vragen konden stellen. Zo weten we nu dat hij 'heel lekker gaat' op raw hardstyle en hardcore. "Wist je dat ik mijn hand niet omdraai om bijvoorbeeld een rioleringsbuis met mijn blote handen leeg te trekken?", vertelt hij verder.

Hoe vrolijk Jimmy ook kijkt op de schattige jeugdfoto, het was niet alleen maar leuk vroeger. "Ik ben vroeger kapot gepest", stelt hij. Niet alleen maar 'fun' facts, dus. En tot slot: "Ik ben ooit 52 kilo afgevallen". Wauw! Dat de knappe vrijgezel vroeger veel zwaarder was is echter nog niet te zien op dit kiekje, aangezien deze uit de héle oude doos komt.

Prince Charming

Of Jimmy het hart van Chris weet te veroveren? Dat zie je elke woensdag in een nieuwe aflevering van Prince Charming op Videoland. Wij hopen in elk geval dat de love story van Chris (en Jimmy) net zo succesvol is als die van Marvin en Ferdi uit seizoen 1. De twee tortelduifjes zijn inmiddels een jaar samen en nog steeds helemaal in love. Het zit zelfs zó goed tussen hen, dat Ferdi in de eerste aflevering van dit seizoen op één knie ging om Marvin ten huwelijk te vragen.

"Je zou me compleet gelukkig maken als ik jou mijn man mag noemen. Lieve Marvin, wil me met mij trouwen?", vroeg Ferdi stralend. "Ja, natuurlijk", antwoorde een emotionele, maar blije Marvin daarop. Awh!

Misschien ook voor jou:
Wedding bells: Prince Charmings Ferdi op één knie voor Marvin
Showbizz
  • Love Reality
  • Jasper Suyk, Instagram