Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha: dít is de bekende ex van Christine, Emma en Heather in Selling Sunset

Dit is de man die héél veel drama heeft veroorzaakt.

ex Selling Sunset

Het is eigenlijk één van de grootste verhaallijnen in het vierde seizoen van Selling Sunset: de ex-vriend van Christine Quinn, Emma Hernan en Heather Rae Young. Maar wie is deze man eigenlijk? En hoe ziet hij eruit?

Ex-man

Even een kleine recap (mocht je het niet meer volgen), wat we goed begrijpen, because it's a lot. Jaren geleden was Christine gelukkig in de liefde, tot ze ontdekte dat haar toenmalige vriend een relatie met iemand anders had, namelijk Emma. Volgens Christine was ze destijds nog samen met hem én ging haar toenmalige lover een aantal weken voor deze ontdekking nog op één knie.

Als we Emma mogen geloven is dit niet waar, aangezien ze in de serie meerdere malen roept dat Christine alles bij elkaar liegt. Ook zou het huwelijksaanzoek verzonnen zijn, iets wat de andere realtors vervolgens bevestigen. Oja, dan is er ook nog Heather. Zij had ook een tijdje een relatie met deze man in kwestie.

Peter Cornell

De man in kwestie komt niet in de serie voor en zelfs zijn naam wordt geen enkele keer genoemd. Gelukkig weten insiders meer over deze situatie. Het zou namelijk gaan om Peter Cornell die – ja echt – ook voor The Oppenheim Group werkt.

Peter Cornell

Heel veel weten we niet over deze mysterieuze ex-vriend van Emma, Christine en Heather, behalve dat hij niet actief is op social media. Bovenstaande foto stamt dan ook uit het jaar 2008, dus het zou ons niet verbazen als Peter zichzelf inmiddels een andere look heeft aangemeten.

Peter is – net als de ladies van The Oppenheim Group – behoorlijk goed in real estate. Zo hielp hij onder anderen Kris Humpries, de ex-man van Kim Kardashian, aan een huis in Los Angeles.

Showbizz
  • Cosmopolitan
  • Selling Sunset