Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Oriana openhartig over liefdesleven

Is er inmiddels een nieuwe man in haar leven?

Oriana

Tot verbazing van velen ging Oriana tijdens de finale van De Bachelor zonder roos naar huis. Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat De Bachelor op Videoland verscheen en zijn wij natuurlijk maar wat benieuwd of Oriana inmiddels een man in haar leven heeft.

Single

Sinds Oriana meedeed aan De Bachelor is haar Instagram following enorm gegroeid. "Nog steeds krijg ik heel lieve berichten", vertelt ze in de nieuwste Grazia. "Ik krijg ook regelmatig de vraag hoe ik over mijn liefdesverdriet heen kwam en hoe ik met mijn angststoornis omga. Daar probeer ik altijd op te reageren."

Maarre, krijgt Oriana ook leuke DM's van single mannen? "Mijn liefdesleven is heel rustig, ik ben nog steeds single", antwoordt Oriana. "Ik krijg veel DM's, maar niet van mannen. Daar baal ik wel een beetje van, haha. Stiekem dacht ik wel dat ik een berichtje van een man zou krijgen."

Love life

"Laatst hoorde ik van iemand dat ik onbereikbaar ben. Misschien vinden mannen mij onbereikbaar omdat ik op tv ben geweest? Dat vind ik jammer, omdat ik juist een heel open persoon ben. Je kunt gewoon op me afstappen; dat vind ik alleen maar leuk. Ik sta in elk geval open voor een nieuwe liefde, nog steeds.”

In de nieuwste Grazia blikken Oriana (De Bachelor), Dusty (Ex on the Beach: Double Dutch), Nina (Love Island), Delphine (Temptation Island: Love or Leave) en Roxanne (B&B Vol Liefde) terug op hun afgelopen jaar. Nu in de winkel.