doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');
@media (max-width: 679px){#fig-61521cc7d3426 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61521cc7d3426 img{#fig-61521cc7d3426 img.lazyloading{width: 65px;height: 65px;}}@media (min-width: 680px)#fig-61521cc7d3426 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61521cc7d3426 img{#fig-61521cc7d3426 img.lazyloading{width: 65px;height: 65px;}}

Groot nieuws voor De Bachelors Julia

De Bachelors Oriana over liefdesverdriet: 'Ik heb een paar weken lopen huilen'

De beauty was er kapot van dat Tony haar niet koos.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-61521cc7d466f img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61521cc7d466f img{#fig-61521cc7d466f img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-61521cc7d466f img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61521cc7d466f img{#fig-61521cc7d466f img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-61521cc7d466f img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61521cc7d466f img{#fig-61521cc7d466f img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-61521cc7d466f img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61521cc7d466f img{#fig-61521cc7d466f img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}De Bachelor Oriana

Dat Oriana hoteldebotel verliefd was op Tony Junior, dat was wel duidelijk. Enne, het leek erop dat de bachelor dezelfde gevoelens had voor haar. Tóch ging de felbegeerde laatste roos naar Julia, waardoor Oriana met een gebroken hart achterbleef. Aan Grazia vertelt ze alles over dat moment én hoe het nu met haar gaat.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Bekend gezicht

Tony en Oriana kenden elkaar al via Instagram, maar van afspreken kwam het maar niet. "Het waren niet echt van die spicy talks. Het ging meer zo van: 'Hey, hoe gaat het? En wat ben je aan het doen?'", vertelt de beauty als we haar bellen. Toch vond ze de knappe dj interessant genoeg om naar Kroatië af te reizen. "Ik voelde al wel dat er een klik was tussen ons. Toen ik hem eerder al sprak, dacht ik al van: jij bent echt een leuke gozer. Dus ik dacht ik probeer het gewoon. Het voelde wel alsof het zo had moeten zijn." Dat de twee elkaar al min of meer kenden, voelde niet als een voordeel voor Oriana. "Ik vond het ergens misschien nog wel spannender om hem te zien, want hij kon natuurlijk ook denken: 'Wat doet zij hier? Ik ken haar al?' Bij wijze van spreken natuurlijk, want ik had hem nog nooit echt gezien."

Gelukkig was Tony vanaf het eerste moment al heel happy om een bekend gezicht te zien en kon hij niet wachten om Oriana beter te leren kennen. De twee groeiden dan ook al vrij snel naar elkaar toe. "Na de scooterdate had ik al wel het gevoel van: dit is wel een type man voor mij", weet Oriana te vertellen. De échte kriebels lieten nog even op zich wachten. "Na onze eilanddate en die keer dat ik die cocktail naar hem toe moest brengen, was ik opeens zó zenuwachtig. Toen dacht ik echt: huh, heb ik nou echt zoveel gevoel al voor die jongen? Toen heeft hij wel echt iets bij mij wakker gemaakt." Enne, toen kwamen de 24 uur samen nog. "Ja, na die 24-uursdate ben ik natuurlijk helemaal hoteldebotel geworden", giechelt Oriana.

Dubbel gevoel

Oriana kijkt met gemengde gevoelens terug op de laatste aflevering van De Bachelor. "Nu ik het allemaal terugzie krijg ik heel het gevoel en die emoties weer terug. Ik beleef het allemaal opnieuw", vertelt ze openhartig. "Het is allemaal zo mooi op beeld gebracht en je ziet echt dat we zo puur naar elkaar zijn, maar het blijft een beetje dubbel. Het is heel mooi om te zien, maar aan de andere kant denk ik: oh, de lieve woorden die hij zegt tegen mij, dan baal ik wel heel erg dat hij mij niet heeft gekozen. Ik had wel het gevoel dat zijn gevoel naar mij oprecht was, dus ik had wel verwacht dat ik die roos zou krijgen."

De beauty weet nog goed wat er door haar heen ging toen ze door de rode rozen naar Tony toeliep. "Ik heb die hele speech een uur lang in mijn hoofd zitten stampen. Ik dacht alleen maar: als ik die maar niet vergeet. Dus toen ik naar hem toeliep, was ik dat nog aan het herhalen eigenlijk", vertelt Oriana. "Er ging heel veel door me heen en tegelijkertijd ook weer niets. Ik vond het gewoon heel spannend, want ik wist niet wat me te wachten stond."

Liefdesverdriet

Uiteindelijk gaf Tony de felbegeerde laatste roos niet aan Oriana, maar aan Julia. Oriana kon dit niet geloven. "Ik was echt in shock. Ik stortte natuurlijk wel in, maar pas nadat de camera's uitgingen ben ik écht ingestort", herinnert ze zich nog goed. "Ik bleef echt in shock, want hij zegt de liefste dingen en vertelt hoe leuk hij je vindt, maar toch krijg je die roos niet."

Oriana is er flink kapot van geweest dat ze de laatste roos niet van Tony kreeg. "Ik heb echt wel een paar weken lopen huilen. Sowieso de eerste vier weken ben ik er behoorlijk van slag door geweest", vertelt ze openhartig. "En dan op den duur komt het natuurlijk online dat je meedoet en ging hij (Tony, red.) me ineens weer volgen. Toen dacht ik echt van: huh, ik wil dit niet, ik wil gewoon even rust en alleen zijn. Maar ja, je weet waar je aan meedoet. Als ik dat niet had gewild, had ik niet mee moeten doen." Hoewel het inmiddels weer wat beter met Oriana gaat, vindt ze het nog wel lastig om de afleveringen terug te zien. "Bij het terugzien van de laatste twee afleveringen – die met mijn moeder en de finale – komen de gevoelens weer allemaal terug. Dus ik ben er overheen, maar ik vind het wel moeilijk om te zien."

Contact met Tony

Of ze na het programma nog contact met Tony heeft gehad? Daar kan ze kort over zijn: "Nee, helemaal niets. Dus ik zit nog wel met vragen. Ik ben heel benieuwd waarom hij Juul heeft gekozen en waarom dat zijn eindbeslissing was. En waarom hij dan bepaalde dingen tegen mij heeft gezegd", gaat ze verder. "Ik heb wat meer duidelijkheid nodig, zodat ik het helemaal goed kan afsluiten."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');