Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Oriana over laatste rozenceremonie: 'Echt niet leuk'

Bij de laatste rozenceremonie was sprake van een enorme plottwist.

Oriana

Het liefdesavontuur van Tony Junior gaat in De Bachelor letterlijk en figuurlijk niet altijd over rozen. Bij zijn zoektocht naar de ware komt hij voor lastige beslissingen te staan en worden zijn gevoelens flink op de proef gesteld. Zo ook tijdens de laatste rozenceremonie waar hij de gevoelens van de ladies behoorlijk op hol bracht. Oriana reageert nu op die enorme plottwist.

Rozen

Zoals we gewend zijn van de De Bachelor eindigt iedere aflevering met een rozenceremonie. De laatste persoon die overblijft en geen roos krijgt, moet helaas terug naar Nederland. In de laatste aflevering zagen we dat Tony de keuze moest maken tussen Oriana en Sara.

Hoewel het in eerste instantie leek alsof Oriana naar huis moest, toverde Tony op het allerlaatste moment alsnog een roos uit zijn binnenzak voor de beauty. Achter deze heftige plottwist zat blijkbaar een heel duidelijke reden, zo legt Tony uit. "Ik wilde kijken of ze (Oriana, red.) echt gevoelens voor me heeft, en ik denk dat dat echt gelukt is. Ik ben overtuigd."

Oprecht

Oriana stond bij deze laatste omhelzing te trillen op haar benen en was op dat moment behoorlijk in shock. "Achteraf kan ik er wel mee omgaan, maar op dat moment vond ik het echt niet leuk", vertelt ze in Vrijgezellig. Ik gunde het Sara natuurlijk ook echt wel, die roos", blikt ze terug. "Maar hij wilde kijken of het gevoel naar hem oprecht was (...) En hij zag op dat moment dat ik oprecht was", aldus Oriana. Eind goed, al goed!

Showbizz
  • RTL Nieuws
  • Videoland, Tom Cornelissen