Zien: zo zag De Bachelors Oriana eruit met haar natuurlijke haarkleur

Wat een beauty!

Met haar lange, zwarte lokken wist Oriana veel indruk te maken op bachelor Tony Junior. Dat de beauty haar coupe regelmatig in de verf zet, is geen geheim. Maar hoe ziet Oriana er eigenlijk uit met haar natuurlijke haarkleur?

Natuurlijke haarkleur

Dat Oriana het tot de finale van De Bachelor wist te schoppen, was voor ons geen verrassing. Niet alleen is ze ontzettend lief en oprecht, met haar sprankelende lach en donkere haren is ze ook nog eens een knappe verschijning. Toch blijven wij benieuwd naar hoe Oriana eruitziet met haar natuurlijke haarkleur.

Enne, wij zijn niet de enigen. Ook haar volgers willen de beauty graag eens met haar natuurlijke bruine lokken zien. Tijdens een challenge op Instagram Stories, waarbij Oriana haar volgers vroeg waar zij graag een foto van wilden zien, reageert iemand met: “Jij met je natuurlijke haarkleur.” Daarop plaatst Oriana drie foto's met een natuurlijke bruine coupe. Wij moeten zeggen: dat staat haar ook héél goed.

Middelbare school

Een andere volger wil graag wat foto's zien van toen Oriana op de middelbare school zat. Dat levert wat heerlijke kiekjes op van een jonge Oriana. Die pose in een witte legging en roze bandeautop is íets te relatable… Ach, fijn om te weten dat we niet de enigen waren die in zo'n outfit naar een feestje gingen.

Benieuwd naar Oriana met haar bruine lokken? Bekijk de foto's hieronder.

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen), Instagram

Laatste nieuws