Love is in the air! Winnares De Bachelor weer gelukkig in de liefde

Ze plaatst een schattige foto op Instagram.

Lees ook

We wachten met smart op het nieuwe seizoen van De Bachelor, waarin Thomas van der Vlugt zal proberen om zijn true love te vinden. Echter, we zijn stiekem ook heel benieuwd naar hoe het nu met de voorgaande deelnemers en hun liefdesleven gaat. Naddja ten Haam, de winnares uit 2017 heeft nu namelijk een nieuwe vriend.

Robbert

Naddja veroverde in 2017 tijdens De Bachelor het hart van de knappe Robbert Jonkheer. De twee waren na hun liefdesavontuur nog enkele maanden samen, maar besloten toen toch om een punt achter hun relatie te zetten. “Mooi avontuur gehad samen en hier eindigt het voor ons! Officially friendzoned“, schreef Naddja toen op Instagram.

Nieuwe relatie

Robbert kreeg vorig jaar al een nieuwe relatie met Fransesca, en ook Naddja lijkt nu weer van de markt. Op Instagram deelt de beauty namelijk een schattig kiekje met haar nieuwe vlam. Wie de man in kwestie precies is, blijft nog onduidelijk.

In de comments barst het van de felicitaties voor het stel. “Perfect couple😍❤️🔥” en “Mooi stel!❤️❤️❤️”, schrijven haar volgers. Wij wensen de twee ook veel geluk samen!

Bron: Love & Reality | Beeld: De Bachelor (2017) @Net 5, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook