De Bachelors Julia geeft update over hoe het nu met haar gaat

'De liefde die ik voor mezelf heb is alleen maar sterker geworden.'

Julia Sinning werd afgelopen zomer niet alleen tot Miss Nederland 2021 gekroond, maar ze won ook nog eens De Bachelor. Helaas hield haar romance met Tony Junior geen stand en ging de beauty door een rollercoaster van blijdschap en verdriet. In een openhartige post op Instagram laat Julia weten hoe het nu met haar gaat.

Sterker geworden

“Zoals je misschien wel weet, heeft mijn Bachelor-liefdesavontuur deze zomer geen standgehouden (singles club present)”, deelt Julia op Instagram.

“Mede doordat ik hier doorheen ben gegaan, weet ik dat wat er ook gebeurt, ik op mezelf terug kan vallen en op de mensen die om mij geven. De liefde die ik voor mezelf heb, is daardoor alleen maar sterker geworden en ik weet beter wat ik wil en waar ik naar verlang”, vervolgt ze.

Single

Aangezien het onlangs single dag was, borduurt Julia daar nog even op voort: “Neem de tijd, rust en energie en gun alle liefde die je wilt geven een keer aan jezelf. Omarm je single life en vier dat jij happy bent met jezelf”, laat de Miss weten.

“Zoals RuPaul altijd zeg: If you can't love yourself, how in the heelll you gonna love sombody else?“, deelt Julia aan het eind van haar bericht. Hear, hear!

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen), Instagram

Laatste nieuws