De Bachelorettes Niek over liefdesleven: ‘De vonken spatten ervanaf’

Oeh la la...

Ruim een jaar geleden deed Niek Marijnissen aan De Bachelorette mee om het hart van Gaby Blaaser te veroveren. Helaas vond hij de liefde niet, maar inmiddels lijkt het tij te keren. Zo onthult Niek dat hij aan het daten is…

Daten

Samen met Are You The One-deelnemers Shanice en Ivo schoof Niek onlangs bij After Talk aan om te praten over AYTO. Hoewel Shanice en Ivo nog geen uitspraken mogen doen over hun relatiestatus, geldt dat niet voor Niek. De influencer wordt dan ook meteen aan de tand gevoeld over zijn liefdesleven.

“Het heeft lang geduurd, maar ik ben inmiddels een beetje aan het daten. En het is heel gezellig, moet ik zeggen”, deelt Niek. “Ik stel me helemaal open en het is eigenlijk supergezellig. We moeten nog even kijken waar het naartoe gaat, maar de vonken spatten er wel vanaf. Het is net alsof het al een jaar aan de gang is”, zegt Niek stralend.

Niek geeft toe dat hij erg blij is met hoe het nu gaat. “Ik heb heel lang niet die passie gevoeld”, geeft hij toe. “Ik ben inmiddels 32 en ik heb me ook echt voorgenomen dat ik pas iets met iemand aanga als ik het gevoel heb van: jij bent het, met jou wil ik oud worden. Nu heb ik eindelijk het gevoel van: jij kan het wel eens zijn. En dan merk ik ook dat ik heel open en leuk ben, en alles voor haar wil doen.”

Realityster

Enne, het lijkt erop dat Niek met een andere realityster aan het daten is. “Jullie kennen haar wel, denk ik.” Niek wil echter niet vertellen aan welk programma zijn date meedeed. “We hebben het heel gezellig, maar ik ga niet alles naar buiten brengen als het nog zo pril is.” Wel deelt Niek dat hij niet met een Bachelor-kandidaat aan het daten is.

FawryNotSawry denkt echter te weten met wie Niek het gezellig heeft. “Het schijnt dus dat Niek en Joan (van Love Island, red) op date zijn. Mijn volgers herkenden Niek aan zijn horloge…”, schrijft hij in zijn Stories terwijl hij een screenshot deelt van Joan die met een onbekende uit eten is.

Ook in de reacties onder de video laten mensen weten dat ze denken dat Niek met Joan aan het daten is. To be continued…

Beeld: MTV After Talk | Video: YouTube

Laatste nieuws