Thomas van der Vlugt over Bachelor-avontuur: ‘Heb er wel even over na moeten denken’

De gloednieuwe bachelor zei niet meteen ja.

Meedoen aan De Bachelor: het is niet niks. Het is dan ook niet gek dat de aanstaande bachelor Thomas van der Vlugt wel even na moest denken over zijn rol in het programma. In gesprek met Robbert Rodenburg vertelt hij waarom.

Jongensdroom

“Ik vind het heel spannend”, vertelt hij in de nieuwste aflevering van Open Kaart. “Het lijkt me wel echt heel leuk. Het is toch ook een jongensdroom? Met twintig vrouwen naar een mooie bestemming toe.”

Ook laat Thomas weten dat hij behoorlijk goed is in daten, dus dat het programma eigenlijk op zijn lijf geschreven is. Al vindt hij het lastig om alles uit handen te geven. “Ik weet niet wat we allemaal gaan doen. Normaal zit ik zelf in de regie, maar nu geef ik alles uit handen. Dat vind ik wel echt heel spannend.”

Even nadenken

Of Thomas meteen volmondig ja zei, toen hij gevraagd werd voor het programma? Dat was niet het geval. “Ik heb er wel even over na moeten denken. In eerste instantie dacht ik: nee, dat is niks voor mij”, legt hij eerlijk uit.

Toch wilde hij dit aanbod niet laten schieten. “Vroeger zei ik tegen heel veel dingen nee, maar dat is gewoon stom. Je moet het avontuur aangaan, anders kom je niet op nieuwe plekken terecht.” En zo is het!

Beeld: Videoland | Video: YouTube (Open Kaart)

Laatste nieuws