Schoonmoeder overleden Kobe Bryant: 'Vanessa heeft mij het huis uit gezet'

Vanessa Bryant deelt hartverscheurend bericht op sterfdatum Kobe en Gianna Bryant 

Haar man Kobe Bryant en dochter Gianna kwamen precies één jaar geleden om het leven tijdens een helikoptercrash.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Vanessa Bryant

Vanessa Bryant gaat door een heftige periode. Precies een jaar geleden kwamen haar man Kobe Bryant en dertienjarige dochter Gianna Bryant om tijdens een helikoptercrash. Op Instagram staat Vanessa vandaag dan ook met een emotioneel bericht stil bij deze tragische gebeurtenis.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Brief

“Vandaag ontving ik een lieve brief van een van Gianna’s beste vriendinnen, Aubrey. I love you, Aubz (zoals mijn Gigi zou zeggen). Bedankt dat je je prachtige herinneringen met me deelt en dat je het me toestaat om dit bericht te delen op Instagram”, deelt Vanessa op Instagram. “Ik waardeer deze prachtige brief enorm.”

“Ik mis mijn baby girl en Kob-Kob enorm”, gaat Vanessa verder. “Ik zal nooit begrijpen waarom deze fantastische mensen zoiets tragisch kon overkomen. Het lijkt nog steeds niet echt.”

Ongeluk

Op Kobe’s verjaardag in augustus stond Vanessa ook stil bij het gemis van haar man en dochter. “Ik hou van je en mis je meer dan ik ooit kan uitleggen. Ik wou dat jij en Gigi hier waren om jou te vieren! Ik wou dat Gigi en ik je favoriete eten of een verjaardagstaart konden maken. Ik mis je dikke knuffels, je kusjes, je glimlach, je heerlijke lach", schreef Vanessa destijds in een bericht op Instagram.

"God, ik mis jullie zo erg. Onze levens voelen zo leeg zonder jou en Gigi. Ik ben vanbinnen helemaal gebroken. Hoe graag ik ook wil huilen, ik tover een glimlach op mijn gezicht om de dagen van onze dochters een beetje meer te laten stralen”, vervolgde de weduwe.

Bekijk de prachtige brief van Gianna’s beste vriendin hieronder:

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');