Vrouw Kobe Bryant post hartverscheurend bericht

Schoonmoeder overleden Kobe Bryant: 'Vanessa heeft mij het huis uit gezet'

Vanessa heeft inmiddels gereageerd op de beschuldigingen van haar moeder.
vanessa bryant

De moeder van Vanessa Bryant, de weduwe van de in januari overleden Kobe Bryant, is uit de school geklapt tegenover een Spaanstalig tv-programma. Sofia Laine zou verkondigd hebben door haar dochter op straat te zijn gezet.

Kobe en Gianna

Vanessa verloor niet alleen haar man Kobe, maar ook hun 13-jarige dochter Gianna, toen zij met andere inzittenden neerstortten in een helikopter. De inzittenden waren onderweg naar een basketbalwedstrijd van Gianna's team, toen de helikopter door de vele mist in problemen kwam.

Op straat gezet

De klap voor Vanessa en haar drie andere dochters Natalia, Bianka en Capri was enorm groot. Des te belangrijker was de rol van Sofia, die het huishouden naar eigen zeggen bij elkaar hield. Toch blijkt er in de afgelopen maanden veel gebeurd te zijn tussen moeder en dochter.

Zo laat Sofia in een nog niet uitgezonden interview weten door haar dochter op straat te zijn gezet. "Ze zei me: 'Je moet dit huis uit'. Ook zei ze dat ze de auto waarin ik reed terugwilde, en wel direct."

Reactie Vanessa

Echter zit de vork volgens Vanessa heel anders in zijn steel. In een statement laat ze weten het erg jammer te vinden dat haar moeder de media heeft opgezocht om haar verhaal te doen.

"Mijn man en dochter zijn onverwachts te komen overlijden, en toch vindt mijn moeder het nodig om in een tv-interview negatief over mij te praten en te klagen over een auto en huis die niet op haar naam staan", luidt het begin van Vanessa's statement.

"Ze heeft al haar diamanten sieraden weggehaald en het hele appartement dat ik voor haar geregeld heb leeggehaald, zodat het net lijkt of ik haar niet steun. Mijn man en ik hebben haar de afgelopen 20 jaar financieel ondersteund en doen dit, naast haar maandelijkse alimentatie, nog steeds", vervolgt ze.

Ook laat Vanessa weten dat haar moeder er de afgelopen maanden niet voor haar en haar dochters is geweest zoals het zou moeten. "Nu ik zie wat het belangrijkste is voor haar, is dat extra pijnlijk. Ik hoop dat ze vanaf nu stopt met het naar buiten brengen van persoonlijke informatie."

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f93750ec5552', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });