Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Weduwe Kobe Bryant deelt hartverscheurend bericht

Vanessa Bryant stond afgelopen zondag stil bij de verjaardag van haar overleden man.

Kobe Bryant Vanessa Bryant

Afgelopen zondag was het een moeilijke dag voor weduwe Vanessa Bryant. Haar overleden man, Kobe Bryant, had op deze dag zijn 42e verjaardag moeten vieren. In een emotioneel bericht laat Vanessa weten dat ze haar man en dochtertje Gianna enorm mist.

Hartverscheurend

De basketballegende en zijn dochter Gianna kwamen in januari dit jaar om het leven door een helikoptercrash. Vanessa staat op de verjaardag van haar overleden man opnieuw stil bij deze tragische gebeurtenis.

"Aan mijn lieve schat. Gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hou van je en mis je meer dan ik ooit kan uitleggen. Ik wou dat Gigi en jij hier waren om jou te vieren! Ik wou dat Gigi en ik je favoriete eten of een verjaardagstaart konden maken. Ik mis je dikke knuffels, je kusjes, je glimlach, je heerlijke lach", schrijft Vanessa in een bericht op Instagram.

Groot gemis

Vanessa laat in haar bericht weten dat zij haar man en dochter nog iedere dag mist. Ook is Vanessa boos. Naar eigen zeggen had zij eerst moeten gaan, in plaats van haar dochter. "Gigi had hier met haar zussen moeten zijn. Ik had het moeten zijn."

"God, ik mis jullie zo erg. Onze levens voelen zo leeg zonder jou en Gigi. Ik ben vanbinnen helemaal gebroken. Hoe graag ik ook wil huilen, ik tover een glimlach op mijn gezicht om de dagen van onze dochters een beetje meer te laten stralen."

Vanessa sluit haar bericht af met een aantal mooie woorden. "In elk leven zou ik jou kiezen. Bedankt voor het laten zien wat echte liefde is. Bedankt voor alles. Ik hou van je, voor eeuwig en voor altijd."

Misschien ook voor jou:
Jongste dochter Kobe Bryant trekt miljoenen kijkers met zoete video
Showbizz
  • Twitter
  • BrunoPress