Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo ziet Geordie Shores Vicky er nu uit

Wauw!

Zo ziet Geordie Shores Vicky er nu uit

Waar de meeste reality-sterren na hun fame vooral hun weg naar de plastisch chirurg weten te vinden voor lipfillers, neuscorrecties en bilvergrotingen, kiest Vicky Pattison daar juist niet voor. Ze ziet er nu super goed uit!

Geordie Shore

We leerden Vicky kennen als luidruchtige zuipschuit, a.k.a. Vulcano Vicky uit Geordie Shore. Ze was niet bij de shotjes weg te slaan en als er drama was, was ze hier vaak bij betrokken. Ze had hoog haar, droeg korte jurkjes en héél veel zelfbruiner, zoals de meesten in het Geordie Shore huis.

Shotjes ingeruild voor sapjes

Toen Vicky uit de serie stapte, was dat het begin van een haar enorme transformatie: ze viel gigantisch af en werd een hardcore fitgirl. Maar na twee jaar was het genoeg, en besloot Vicky dat ze eigenlijk veel gelukkiger wordt van een beetje bewegen, een beetje wijn en zo af en toe een hamburger. En let's be honest: we geven haar geen ongelijk!

Zo ziet Vicky er nu uit

Inmiddels leeft de Geordie Shore-ster een geweldig leven met haar verloofde Ercan en hun twee hondjes. De beauty is sinds 2019 samen met haar grote liefde, die vorig jaar op een knie ging voor de Geordie.

Ook besloot Vicky de ‘echte’ realiteit te laten zien op haar Instagramaccount. Een bad-hairday, een dubbele onderkin, een vetrolletje hier, de Geordie laat het allemaal zien aan haar volgers. De beauty heeft zo te zien de balans te hebben gevonden. Enne, she’s glowing!

Een ding wat we van de Geordie kunnen leren na het zien van deze ge-wel-dige foto's is dat confidence absoluut key is en dat niemand perfect is. Iedereen is prachtig op z'n eigen manier, and we love that!

Bron: BuzzE | Beeld: Instagram, BrunoPress