Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wow: zo ziet Connie uit MAFS Australia er nu uit

Van een verlegen meisje is ze veranderd in een zelfverzekerde vrouw.

Connie en Jonethen

Connie Crayden werd in Married at First Sight Australia gekoppeld aan Jonethen Musulin. Hoewel ze in het begin niet echt een match leken te zijn, klikten ze toch goed. Helaas is het uiteindelijk niets geworden tussen de twee. Hoe gaat het nu met Connie? Een zoektocht op Instagram leert ons dat ze er héél anders uitziet inmiddels.

Huwelijk

Laten we eerst even terugblikken op Connies deelname aan MAFS. Hoewel Connie en Jonethen tegenpolen leken op alle vlakken, van hun persoonlijkheid tot hun levensstijl, ging het in het begin best goed tussen de twee pasgetrouwden. Ook tijdens de huwelijksreis leek alles koek en ei.

Helaas veranderde dat toen de twee gingen samenwonen. Vanaf dat moment kwamen er steeds meer scheurtjes in hun relatie. Op een gegeven moment hebben ze dan ook besloten om uit elkaar te gaan. Zonder ruzie, dat gelukkig wel.

Veranderd

Connie maakte door haar deelname aan MAFS Austalia een bijzondere verandering door. In het begin van de opnames kwam ze nog heel erg verlegen over en gaf ze aan dat ze niet veel zelfvertrouwen had. "Ik had heel weinig zelfvertrouwen toen ik begon aan de show. Ik was nogal awkward en verdrietig", vertelde ze aan de Australische website 9Now.

Inmiddels is dat onzekere meisje veranderd in een zelfverzekerde vrouw. "Ik ben veranderd in een vrouw met veel zelfvertrouwen, die weet wat ze waard is", aldus de beauty. Niet alleen mentaal heeft ze een verandering doorgemaakt, ook zijn haar looks inmiddels flink veranderd. Tegenwoordig gaat Connie namelijk als blondie door het leven.

Ook is de beauty inmiddels helemaal gelukkig in de liefde.

Helemaal on trend heeft Connie onlangs ook nog een andere coupe gehad. Hierbij blondeerde ze haar voorste plukken en liet ze het achterste gedeelte van haar haren bruin. Wij zijn fan van deze look!

Misschien ook voor jou:
Wow: zo ziet 'Click Clack'-Ralf Mackenbach er tegenwoordig uit
Showbizz
  • Married at First Sight Australia, Instagram