Zo ziet Tash uit MAFS Australië er nu uit

Ze heeft haar donkere lokken omgeruild voor een bijzondere kleur.

We moeten nog even wachten op het gloednieuwe seizoen van de Nederlandse Married at First Sight, dus blikken we maar al te graag terug op vorige seizoenen. Een van de meest spraakmakende deelnemers van de Australische MAFS was zonder twijfel Tash. Hoe gaat het nu met haar?

MAFS

Tash werd in het zevende seizoen van MAFS Australia gekoppeld aan Amanda, die de relatie helemaal zag zitten. Helaas had Tash al vrij snel twijfels, wat tot ontzettend veel ruzie en gekibbel leidde tussen de twee dames. Na de tweede commitment ceremony besloot het koppel dan ook de stekker te trekken uit hun relatie.

Niet lang na hun break-up beschuldigde Amanda haar ex ervan dat ze tijdens de opnames van het programma al met iemand anders aan het daten was. Tash beweerde echter dat ze pas met Madison begon te daten ná het experiment. Wie de waarheid spreekt, who knows. Wat we wél weten, is dat ook de relatie tussen Madison en Tash geen stand hield. Het lijkt erop dat Tash nu vrijgezel is.

Feller dan fel

In MAFS Australia zagen we Tash nog met donkerbruin – bijna zwart – haar. Inmiddels ziet ze er heel anders uit. Onlangs ruilde ze haar donkere lokken in voor een fel kleurtje, namelijk oranje. En wauw! Wat staat dat haar goed. De realityster krijgt direct een heel andere uitstraling door haar koperkleurige lokken.

Nieuwe coupe

Na een paar weken als redhead door het leven te zijn gegaan, heeft Tash haar oranje lokken nu ingeruild voor een wat meer toned down kleur. Ze gaat nu voor een lichtbruine kleur met blonde highlights. Ook prachtig!

Beeld: MAFS Australia, Instagram

Laatste nieuws