Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wow: zo ziet 'Click Clack'-Ralf Mackenbach er tegenwoordig uit

We kunnen alvast verklappen: hij is goed opgedroogd!

Ralf Mackenbach

"Click clack, tickety tack..." Wij kunnen de hit van Ralf Mackenbach nog woord voor woord meezingen. In 2009 deed hij voor Nederland mee aan het Junior Songfestival en... hij won! Stiekem hadden we allemaal een crush op Ralf, maar waarschijnlijk ben je vooral benieuwd hij er tegenwoordig uitziet. Let's see!

Eurovisie Songfestival

Het is alweer elf jaar geleden dat Ralf ons land mocht vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival met zijn aanstekelijke nummer Click Clack. Met zijn indrukwekkende tapdance moves stal hij onze harten. De jonge charmeur pakte ook de rest van Europa in en ging er met talloze douze points vandoor. Nederland won het songfestival!

Carrièrepad

Na zijn Europese zangavontuur, heeft Ralf niet stilgezeten. Hij bracht nummers uit als Over You en This Is Our Party, maar die bleken helaas niet zo succesvol als Click Clack. Verder deed Ralf mee aan Sterren Dansen op het IJs, Sterren Springen en verscheen hij als jurylid in All Together Now.

Volwassen geworden

Inmiddels is de 25-jarige Ralf all grown up. "Zong ooit een liedje over tapdansen, en heeft daarna de logische stap gemaakt naar een PhD in kernfusie", omschrijft hij zichzelf op Instagram. Hij heeft dus niet van zingen zijn beroep gemaakt, maar is afgestudeerd als ingenieur.

In de tijd van het Junior Songfestival had zijn kapsel nog veel weg van Justin Bieber. Inmiddels zijn zijn looks veranderd, maar hij nog altijd good looking als je het ons vraagt. Oordeel zelf maar!

Misschien ook voor jou:
Zien: zo ziet de broer van Jim Bakkum eruit
Showbizz
  • Girlscene
  • Click Clack, Instagram
  • YouTube