doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

MAFS-Chantal doet boekje open over relatiebreuk: 'Het was freaky'

Gloednieuw seizoen van Married at First Sight krijgt extra twist

De serie lijkt hierdoor nog véél meer op de Australische variant.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
MAFS

Kijk jij met veel plezier naar de Australische variant van Married at First Sight? Dan hebben wij goed nieuws. Op 5 januari start het gloednieuwe seizoen van de Nederlandse variant mét een extra element dat flink wat drama op kan leveren.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Koppelsweekend

In de voorgaande seizoenen van het Nederlandse MAFS gaven totaal onbekenden elkaar het jawoord. De koppels werden vervolgens op de voet gevolgd. Zo vertrokken de pasgetrouwde stellen samen op huwelijksreis en moesten ze al snel samenwonen.

Ditmaal wordt er een extra element aan toegevoegd, namelijk het koppelsweekend. In de laatste week van het liefdesexperiment worden de stellen, onder begeleiding van experts, aan elkaar voorgesteld. De koppels gaan met z'n allen een weekendje weg en hebben de mogelijkheid om steun bij elkaar te vinden.

Confronterend

De stellen hebben tijdens dit weekend de mogelijkheid om elkaars ervaringen te delen. Op deze manier kunnen de pasgetrouwden goed nadenken over hun eindbeslissing, die een week later plaatsvindt. De experts en de medekandidaten kunnen tijdens dit weekend een steentje bijdragen aan deze lastige beslissing.

Wordt dit een gevalletje à la MAFS Australia waarbij de koppels – onder het genot van flink wat flessen wijn – met elkaar bespreken of er al wat gebeurd is tussen de lakens, hoe veel ruzies er al zijn geweest en wat je tot nu toe enorm heeft geïrriteerd aan je kersverse man of vrouw? Wij kunnen niet wachten.

Meer afleveringen

Behalve het extra koppelsweekend-element, gaat er ook het een en ander aan de programmaduur veranderen. Het liefdesavontuur van de zes koppels duurt dit jaar 1,5 uur per aflevering en wordt twee keer per week uitgezonden.

De afleveringen verschijnen iedere maandag- en dinsdagavond om 20.30 uur bij RTL 4. De eerste aflevering van het zesde seizoen start op 5 januari.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');