Zien: Kim Kardashian trakteert volgers op pikante foto

Kim poseert in een reflecterende lingerieset.

Kim Kardashian verbaast haar volgers regelmatig met haar stunning foto's op Instagram. Enne, ze lijkt hier nog lang niet op uitgekeken. Kim deelt namelijk een pikante foto vanuit haar walk in closet en laat weinig aan de verbeelding over.

“Reflecting”

Op de foto zien we Kim in een reflecterende lingerieset. Bij de foto deelt ze dan ook: “Reflecting.” Het moge duidelijk zijn dat Kim nog steeds in het bezit is van haar stunning figuur, want onder de foto stromen de positieve comments als een razende binnen.

Iconic”,Queen” en “Voor wanneer iemand het nog niet tegen je gezegd heeft. Kim, je ziet er stunning uit”, klinkt het in de reacties.

Kylie Jenner

Het lijkt erop dat Kim de foto zonder speciale reden heeft gedeeld. Kims zusje, Kylie Jenner, deelde kortgeleden wél een foto met een speciale reden. De KarJenner-telg postte twee foto's van zichzelf waarin ze op een loungebed in een bikini zit. “Zevende dag van de herfst”, schrijft ze bij de eerste foto. Toen Kylie de aandacht van haar volgers eenmaal had, schreef ze bij de tweede Insta-post: “Maar ben je al geregistreerd om te gaan stemmen?”.

Kylie spoorde op deze manier haar bijna 200 miljoen followers aan om te stemmen. You go, Kylie!

Beeld: Instagram

Laatste nieuws