Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fans Kloé Kardashian in shock: 'Ik dacht even dat je Ariana Grande was'

Khloé Kardashian begaat de zoveelste Photoshop-fail.

Khloé Kardashian

Het houdt de volgers van Khloé Kardashian continu bezig: de realityster lijkt dagelijks een andere look aan te nemen. De ene dag lijkt Khloé op Selena Gomez, de andere dag op zusje Kylie Jenner en ditmaal op Ariana Grande. Waar ze vooral niet op lijkt? Op zichzelf.

Kopie

Dat Khloé – net als alle andere Kardashians – niet vies is van een cosmetische ingreep hier en daar, is inmiddels wel duidelijk. De realityster lijkt volgens veel volgers alleen helemaal niet meer op zichzelf.

Zo deelde ze onlangs op Instagram een foto met een lange bob, waardoor ze een kopie van haar sis Kylie leek. Niet veel later besloot ze Ariana's iconische haarstijl te kopiëren.

Deze coupe in combinatie met haar 'gefotoshopte' gezicht zorgde voor veel verwarring bij fans. 'Ik dacht even dat je Ariana Grande was', klinkt het dan ook in de reacties.

Photoshop

Op de foto van Khloé is ook duidelijk te zien dat de realityster gebruik maakt van verschillende apps zoals Photoshop en Facetune. Al eerder reageerde ze op een fan die zich afvroeg hoe het kan dat Khloé er elke keer anders uitziet.

"Het zal te maken hebben met mijn wekelijkse gezichtstransplantatie", reageerde de realityster sarcastisch.

Misschien ook voor jou:
Kim Kardashian openhartig over Kanye die corona had: ‘Doodeng’
Showbizz
  • Glamour
  • BrunoPress, Instagram