doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Dit is het anti-puistjes middel waar Kylie Jenner bij zweert

Dit is het wenkbrauwpotlood waar Kim Kardashian bij zweert

Met dit wenkbrauwpotlood creëer je eyebrows à la Kim Kardashian.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kim Kardashian

Kim Kardashian komt altijd picobello voor de dag. De outfits van de realityster zijn always on point en ook haar make-up is on fleek. Kim heeft van zichzelf prachtige wenkbrauwen, maar maakt ze nog mooier met behulp van dít wenkbrauwpotlood.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Anastasia Beverly Hills

Het merk Anastasia Beverly Hills staat bekend om haar expertise in the brow department. Niet zo gek dat celebrities als Kim dan ook dol zijn op deze producten. De realityster onthulde eens dat haar go-to wenkbrauwproduct de Anastasia Beverly Hills Brow Wiz is.

Voordat Kim bekend was met het merk, was ze huiverig over de producten. Ze had immers haar eigen merken al én wilde in charge zijn over haar eigen wenkbrauwen. Toch stond een make-upartist erop dat ze de Brow Wiz een keer zou gebruiken. Kim zou meteen weg zijn van het product en inmiddels heeft het potlood een mainstay gekregen in de make-uproutine van Kim.

Het Brow Wiz wenkbrauwpotlood is beschikbaar in verschillende kleuren. Je betaalt zo’n €27 voor het product en het is te koop bij onder meer Douglas en IC Paris XL.

Kylie Jenner

Ook zusje Kylie Jenner deelde onlangs een van haar favoriete verzorgingsproducten. Zo gebruikt Kylie regelmatig de drying lotion van het merk Mario Badescu om van haar puistjes af te komen. Volgens de Jenner-telg is dit product een waar wondermiddel.

Ook Bella Hadid en Lili Reinhart lieten eerder aan Glamour weten dat dit product standaard in hun beauty stash ligt.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');