Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kardashian reageert voor het eerst op uit de hand gelopen fantheorie

De realityster reageert op de geruchten over haar 'extra' teen.

Kim Kardashian

Afgelopen augustus, toen de nieuwe KUWTK promo foto's uitkwamen, leek het alsof Kim Kardashian de eigenaresse was van niet tien, maar elf tenen. Nu reageert de realityster voor het eerst op dit grote 'mysterie'.

Tenen

Kim deelde onlangs een video op Instagram waarin ze haar volgers liet zien dat ze toch echt maar tien tenen heeft. "Iedereen denkt dat ik zes tenen heb aan deze voet en dat is echt bizar", vertelt Kim. Vervolgens laat de beauty queen zien dat ze een klein bultje heeft op haar linkervoet en dat de fans dit aangezien hebben voor een extra teen.

Uitleg

De vrouw van Kanye gaat verder en zegt zelf ook niet te weten waarom het lijkt alsof ze zes tenen heeft aan haar linkervoet. "Ik hoop dat deze video de vraag beantwoordt, want ik heb toch echt maar vijf tenen aan iedere voet", aldus Kim.

Ook halfzus Kylie Jenner werd in maart aangevallen om haar tenen. "Iedereen wil opeens mijn tenen belachelijk maken. Ik heb mega schattige voeten hoor! Ik heb mijn middelste teen gebroken op de middelbare school en er is niets dat je kunt doen aan hoe een gebroken teen geneest. Als ik mijn teen buig, zit hij niet meer op de juiste plek", aldus de billionaire queen van de familie over haar cute toe.

Bekijk de foto *HIER.*

Misschien ook voor jou:
BREAKING: Keeping Up With The Kardashians stopt na 14 jaar
Showbizz
  • E-online / Cosmopolitan
  • BSR